.:: Larisa Goal ::. Η Αμπελιά πήρε το ντέρμπι, χαμόγελα… για Κιλελέρ, Αμπελωνιακό, Νεάπολη, Μελισσοχώρι και Ελευθεραί
Περιφερειακό - Α1 ΕΠΣΛ
07 Ιανουάριος 2018

Η Αμπελιά πήρε το ντέρμπι, χαμόγελα… για Κιλελέρ, Αμπελωνιακό, Νεάπολη, Μελισσοχώρι και Ελευθεραί

Προβολές: 2210

alt

Η Αμπελιά πήρε το ντέρμπι, χαμόγελα… για Κιλελέρ, Αμπελωνιακό, Νεάπολη, Μελισσοχώρι και Ελευθεραί

Ο Ολυμπιακός Αμπελιάς πέτυχε τη νίκη της ημέρας μιας και επιβλήθηκε με 2-0 της Ακαδημίας Τυρνάβου και αναρριχήθηκε ακόμα πιο ψηλά στη βαθμολογία (εδώ ρεπορτάζ των αγώνων της Α1 ΕΠΣΛ).

Σε ένα παιχνίδι όπου οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές στην επανάληψη όπου και πέτυχαν και τα δύο τέρματα και πιο συγκεκριμένα στο 47΄με τον Σερίφη μετά από ωραία προσπάθεια του Σουλτούκη και στο 61΄ με κεφαλιά του Γεωργούλα μετά από σέντρα του Μιστάκου.

Το α΄μέρος ανήκε στους Τυρναβίτες που φλέρταραν έντονα με το γκολ αλλά τα δοκάρια σταμάτησαν τις προσπάθειες των Στάμου (38΄) και Μπέλτσιου (42΄).

ΑΜΠΕΛΙΑ (Α. Τσιβόπουλος): Μαγαζιώτης, Κουρμπάτι, Καλπίας, Σερίφης, Ζαφειρούλης, Δήμος Δομανόλδος (80΄Παλαμίδας), Γεωργούλας, Μιστάκου, Λαζαρίδης, Σουλτούκης (75΄Βασιλειάδης).

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΥΡΝΑΒΟΥ (Ν. Κεχαγιάς): Χαλκιάς, Παπαχατζής Β. (83΄Γαλάρας), Δασκαλόπουλος (87΄Τζουμέρκας), Κόκκας, Μπάκος Κ., Παπαχατζής Γ., Λόζος, Μπέλτσιος, Στάμου, Καρράς, Χαρισούλης.

 

ΝΕΑΠΟΛΗ 4

ΜΕΛΙΒΟΙΑ 0

Με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο ξεκίνησε τη νέα χρονιά η Νεάπολη καθώς συνέτριψε με το εντυπωσιακό 4-0 τον Φιλοκτήτη Μελιβοίας.

Η λαρισινή ομάδα έκανε γνωστές τις διαθέσεις της από το ξεκίνημα με τον Μανώλη στο 15΄να κάνει το 1-0 και με το ξεκίνημα της επανάληψης ο Ποντίκας πέτυχε το 2-0.

Ο Μανώλης ήταν αυτός που με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα πέτυχε το 3-0 και το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Χατζηγρηγορίου λίγο πριν το φινάλε.

Ο Καπετάνιος είχε δύο δοκάρια για τους φιλοξενούμενους.

ΝΕΑΠΟΛΗ (Ν. Βλαχούλης – Λ. Λελέδης): Μόσιαλος, Ανυφαντής, Συγκούνας, Βιλανάκης, Μπαλαούρας, Μπουχλαριώτης, Βασιλόπουλος (64′ Γκούγκλας), Καλόγηρος (64′ Κωσταρέλλος Δ.), Μανώλης, Ποντίκας (50′ Κωσταρέλλος Μ.), Χατζηγρηγορίου.

ΜΕΛΙΒΟΙΑ (Κ. Παπαρίζος): Κοσμάς, Πλατσάς, Λαδάς, Μυλωνάς, Πασιάς Δ., Πασιάς Π. (65′ Σπετίμ), Ντούμος (80′ Καραμάνης), Καπετάνιος, Γκουντάρας Ν. (46′ Γιαννακός), Δαλαμπύρας, Παπαρίζος (80′ Παπαδόπουλος).

 

ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ 1

ΜΑΚΡΥΧΩΡΙ 1

Ο πρωτοπόρος Αετός Μακρυχωρίου κόλλησε… στον κακό για να παιχθεί ποδόσφαιρο αγωνιστικό χώρο των Αμπελοκήπων μένοντας στο ισόπαλο 1-1 απέναντι στην ομώνυμη ομάδα που έβγαλε ψυχή.

Πάντως οι άνθρωποι του Μακρυχωρίου εξέφρασαν πολλά παράπονα για τη διαιτησία του κ. Σάρρου καθώς όπως υποστήριξαν ανέχτηκε το σκληρό παιχνίδι της λαρισινής ομάδας ενώ δεν τους έδωσε πέναλτι στο 80΄σε χέρι αμυντικού.

Το σκορ άνοιξαν οι γηπεδούχοι στο 55΄με αυτογκολ του Τίκου και λάθος συνεννόηση με τον Γκικούδη στέλνοντας τη μπάλα με το κεφάλι στα δίχτυα κάνοντας το 1-0 και πέντε λεπτά αργότερα ο Τσιαπλές με κεφαλιά έγραψε το τελικό 1-1.

ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ (Ζ. Χολέβας): Κυριάκης, Δόνος, Βεργής, Καραγιάννης, Δούκας, Χίσα Μπ., Σούμπασης, Μπόλος, Μάτα, Χίσα Τσ. (80′ Μπονόμι), Λένας.

ΜΑΚΡΥΧΩΡΙ (Δ. Τσέτσιλας): Γκικούδης, Δάσσιος (55′ Σαμπάνης), Τίκος, Τσιαπλές, Αλμυρούλης, Καπετάνι, Τσιαντούλης, Καλούσης (68′ Τζίκα Ντ.), Φουσίκας, Πάσιος, Μητσογιάννης (46′ Τζίκα Ίλ.).

 

ΚΙΛΕΛΕΡ 6

ΜΕΛΙΑ 2

Καταιγιστικό εμφανίστηκε το Κιλελέρ στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς καθώς συνέτριψε την Ένωση Μελίας με το εντυπωσιακό 6-2 και μείωσε κι άλλο τη διαφορά από την κορυφή.

Οι γηπεδούχοι είχαν πολλά κέφια και καθάρισαν… το ματς από το α΄κιόλας μέρος όπου και προηγήθηκαν με 5-0.

Από δύο γκολ σημείωσαν οι Τζατζάκης (17΄, 40΄) και Γαγάρας (32΄, 41΄) ενώ σκόραραν και οι Παπαδημητρίου (10΄) και Ζιόμπουρας (52΄).

ΚΙΛΕΛΕΡ (Δ. Δανιλούλης): Παπαρσένης (46΄Γκέμας), Γουρνάρης (60΄Μπαλάς), Κοκότσικας (60΄Βράκας), Παλάσκας, Νεστορίδης (46΄Μίλι), Κολοβός, Καρακάνος, Παπαδημητρίου, Ζιόμπουρας Απ., Γαγάρας, Τζατζάκης.

 

ΜΕΛΙΣΣΟΧΩΡΙ 1

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ 0

Χάρη στο τέρμα που σημείωσε ο Χρήστος Βογιατζής στην εκπνοή του αγώνα, ο Αστέρας Μελισσοχωρίου κατάφερε να υποτάξει τον αξιόμαχο Ατρόμητο Αγίων Αναργύρων με 1-0, ξεκινώντας έτσι ιδανικά το 2018.

Αναμέτρηση η οποία κυμάνθηκε σε μέτρια επίπεδα με ελάχιστες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες και τους «ερυθρόλευκους» να έχουν την ουσία.

ΜΕΛΙΣΣΟΧΩΡΙ (Σ. Μούτσιος): Κουκούτσης, Βαλώζος, Καραλής (90΄Λώζος), Καραπέτσας, Αγγελούλης, Μπιρόλ (57΄Κυριάκος), Χαρούλης, Λιάγκας, Ζαφειρίου (85΄Γκιάστας), Νούσιας, Βογιατζής.

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ (Χ. Γραβάνης): Παυλόπουλος, Παύλου, Βίλης, Τσιφλίζογλου, Παναγιώτου, Μούμος, Μητρακούλης (77΄ Τζεμολάρι), Ευαγγέλου (65΄Ιλιάζι), Αμαρλαριώτης Θ. (85΄Αμαρλαριώτης Μ.), Μπακαρτζής, Δάσσιος (90΄Παπακωνσταντίνου).

 

ΕΛΕΥΘΕΡΑΙ 3

ΚΑΛΟΧΩΡΙ 0

Μια ακόμη νίκη πρόσθεσε στο ενεργητικό του το Ελευθεραί μιας και επιβλήθηκε με 3-0 της Αναγέννησης Καλοχωρίου και έδωσε έτσι συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα.

Μια νίκη εξαιρετικά αφιερωμένη στον Γιάννη Μαυρουδή με αφορμή την ονομαστική του εορτή, με τα «λιοντάρια» να προχωράνε και στην απόκτηση του έμπειρου επιθετικού Κώστα Χατζή από το Μελισσοχώρι.

Το σκορ άνοιξε στο 25΄ο Καββαδίας ο οποίος βρέθηκε στην πλάτη της άμυνας μετά από βολέ του Κραβαρίτη και στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο ταλαντούχος Ράχης ο οποίος σκόραρε δις (44΄, 65΄) μετά από προσπάθειες των Θεοδώρου και Αετόπουλου για το τελικό 3-0.

ΕΛΕΥΘΕΡΑΙ (Μ. Αλεξούδης): Κραβαρίτης, Γεωργουλόπουλος, Αετόπουλος (75΄Μέκρας Γ.), Τσούντσουρας, Μέκρας Χ., Χατζής Γ. (55΄Ρουμελιώτης), Ράχης (66΄Τσιάμης Γ.), Θεοδώρου, Κουρούκας (46’ Ευστρατίου), Μαυρουδής Γ., Καββαδίας.

ΚΑΛΟΧΩΡΙ (Α. Έξαρχος): Αλί, Στραβέλλας (70' Νούσιος), Δεσπόπουλος, Βουλάγκας, Μήλιος, Μάρκου, Τσιρώνης Γ., Μπράτσια (65' Έξαρχος Θ.), Τσιρώνης Α. (50' Γκουντούρας), Ζιώγας, Λίταινας (80' Σαΐτης).

 

ΓΟΝΝΟΙ 1

ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ 4

Με επιβλητικό τρόπο πέρασε ο Αμπελωνιακός από τους Γόννους μιας και επικράτησε άνετα με 4-1 της ομώνυμης ομάδας και παραμένει σε τροχιά ανόδου.

Ο Γιώργος Ελευθέρογλου ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής καθώς σημείωσε χατ τρικ ενώ σκόραρε και ο Βούκιας.


Για τους Γόννους ο Παναγιώτου πέτυχε το γκολ της τιμής.

ΓΟΝΝΟΙ (Θ. Κυριζόπουλος): Ζεϊμπέκης, Μαρκεγκάι, Γκουγκουλιάς, Γκρίτζιας, Ποντίκας, Τσούγιας, Ζάρρας, Μούτος, Παιδής, Καραγκιόζης, Παναγιωτου.

 

 

 

ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ (Γ. Αλεξούλης): Βραζιτίκος, Μαυρίδης, Κωτούλας, Αλεξόπουλος, Μεσημέρης, Χατζούλης, Ελευθέρογλου, Πατρίκου, Βούκιας, Τσετιροκλής, Ψύρρας.

Έπαιξαν και οι Καρυπίδης, Χότζα, Νταφούλης, Νάκε.

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


alt

<alt

>

alt

>

>

alt

alt

alt

alt