.:: Larisa Goal ::. Best of the best (Α1 ΕΠΣΛ-23η αγωνιστική)…
Περιφερειακό - Α1 ΕΠΣΛ
11 Φεβρουάριος 2014

Best of the best (Α1 ΕΠΣΛ-23η αγωνιστική)…

Προβολές: 1554

alt

Best of the best (Α1 ΕΠΣΛ-23η αγωνιστική)

Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ

Όπως κάθε εβδομάδα έτσι και αυτή την εβδομάδα το “larisagoal παρουσιάζει τους έντεκα καλύτερους παίκτες που διακρίθηκαν το Σαββατοκύριακο αυτό στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΛ αλλά και τους προπονητές.

 

1. ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΣ

(Νίκη Νίκης)

alt

Ο έμπειρος πορτιέρο με τις πλούσιες παραστάσεις στα γήπεδα του Νομού, έδειχνε ανίκητος στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ροδιακό καθώς πραγματοποίησε εντυπωσιακές επεμβάσεις και φρόντισε να κρατήσει ανέπαφη την εστία του.


2. ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΤΖΗΛΙΑΔΗΣ

(Άγιοι Ανάργυροι)

alt

Σε ένα ακόμη παιχνίδι του Ατρόμητου ήταν κάτι παραπάνω από θετικός αφού βοήθησε σημαντικά τόσο στο ανασταλτικό κομμάτι, όσο και στην επίθεση. Παίκτης που διαθέτει μεγάλα πνευμόνια καθώς τρέχει ασταμάτητα και κλείνει τρύπες όπου και όποτε χρειασθεί.


3. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΟΥΛΗΣ

(Νέα Πολιτεία)

alt

Εξαιρετικός και πάλι ο έμπειρος αριστερός οπισθοφύλακας της Αστραπής, είχε αρκετή δουλίτσα απέναντι στα νιάτα του Λαρισαϊκού αλλά κατάφερε και πάλι να ανταποκριθεί, προσφέροντας σημαντικές βοήθειες στους «πορτοκαλί». Και φυσικά έδωσε συνέχεια στις πολύ καλές εμφανίσεις που πραγματοποιεί με τη φανέλα της Αστραπής.


4. ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΚΩΣΤΟΥΛΗΣ

(Αμυγδαλέα)

alt

Κάτι παραπάνω από συγκλονιστικός ήταν ο δυναμικός αμυντικός του Αετού στη δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Δολιχιακό εκεί όπου στάθηκε όρθιος. Αποτελεσματικός όσο κανείς, δεν έχασε προσωπική μονομαχία και δεν θα μπορούσε άλλωστε να ήταν διαφορετικά τα πράγματα όταν η ψυχολογία του βρίσκεται στα ύψη τον τελευταίο καιρό και υπάρχει αιτία…


5. ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΓΚΟΜΟΣΙΔΗΣ

(Ραχούλα)

alt

Ο «Γκόμο» μπορεί να μην σκόραρε αλλά εμφανίστηκε ιδιαίτερα ορεξάτος στο δύσκολο ματς κόντρα στη Συκέα εκεί όπου έτρεξε πολύ, μάρκαρε αποτελεσματικά, είχε δοκάρι και ήταν μπροστάρης προκειμένου η ομάδα του να πανηγυρίσει. Πολυεργαλείο από τα λίγα ο οποίος και συνεχίζει να προσφέρει σημαντικές λύσεις στην ομάδα του.


6. ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΚΑΛΕΣΗΣ

(Δαμασιακός)

alt

Αθόρυβος αλλά πάντα ουσιαστικός ο νεαρός μέσος του Δαμασιακού, έδωσε συνέχεια στις εξαιρετικές του εμφανίσεις και απέναντι στον Βουκεφάλα, με την ομάδα του να εντυπωσιάζει και πάλι. Και μπορεί να μένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας αλλά είναι πάντα εκεί που πρέπει…


7. ΖΗΣΗΣ ΤΣΙΑΓΚΑΛΗΣ

(Γλαύκη)

alt

Είχε συμμετοχή στο μοναδικό γκολ της αναμέτρησης και σκόραρε έστω και από σπόντα, χαρίζοντας τους βαθμούς της νίκης στους «πράσινους» κόντρα στα Βούναινα. Πάντως αν και η Δάφνη δεν βρέθηκε και στην καλύτερή της μέρα, αυτός έδειξε διάθεση και κυνήγησε πολλές φάσεις και φυσικά δικαιώθηκε πανηγυρικά.


8. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΡΣΕΝΗΣ

(Νέα Πολιτεία)

alt

Λίγο πριν το τελευταίο «σφύριγμα» της λήξης, ο χαρισματικός μεσοεπιθετικός βρήκε δίχτυα και λύτρωσε… τους «πορτοκαλί» στη λαρισινή μονομαχία με τον Λαρισαϊκό. Και μπορεί η Αστραπή να έμεινε μακριά από τον καλό της εαυτό αλλά αυτός φρόντισε και πάλι να δώσει τη λύση, προσθέτοντας μια ακόμη εξαιρετική εμφάνιση στο ενεργητικό του.


9. ΜΑΡΚΟΣ ΒΙΛΑΝΑΚΗΣ

(Νίκη Νίκης)

alt

Ο νόμος του Μάρκου! Και στο κομβικής σημασίας παιχνίδι με αντίπαλο τον Ροδιακό που έχει τους ίδιους στόχους, ο ικανότατος επιθετικός των «κυανολεύκων» χτύπησε… και πάλι και με το γκολ που πέτυχε χάρισε μια πολύτιμη νίκη στην ομάδα του στην προσπάθεια που κάνει να σώσει την παρτίδα. 22 γκολ και συνεχίζει ακάθεκτος…


10. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΙΚΟΥΛΗΣ

(Συκούριο)

alt

Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται το τελευταίο διάστημα ο «Πίκο» και το επιβεβαίωσε και στην νικηφόρα εκτός έδρας αναμέτρηση στη Δήμητρα Αγιάς εκεί όπου σκόραρε δις και οδήγησε την ομάδα του σε μια ακόμη σημαντική νίκη. Απίστευτος παίκτης με πλούσια προσόντα ο οποίος και προσφέρει πολλά…


11. ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΡΓΥΡΑΚΟΥΛΗΣ

(Ραχούλα)

alt

Χάρη στο δικό του τέρμα στην επανάληψη, η Δόξα Ραχούλας κατάφερε να «λυγίσει» την αντίσταση της αξιόμαχης Συκέας, χαρίζοντας την τους βαθμούς της νίκης. Αλλά η συνολική παρουσία του υψηλόσωμου επιθετικού ήταν τέτοια που δημιούργησε πολλούς μπελάδες στην αντίπαλη άμυνα.


Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΡΙΖΟΣ

(Νίκη Νίκης)

alt

Μετά από μια σειρά διαβουλεύσεων όταν η Νίκη Νίκης περνούσε δύσκολες μέρες, πείσθηκε να συνεχίσει να προσφέρει στον πάγκο και δείχνει να έχει πάρει προσωπικά την υπόθεση παραμονή. Και μπορεί ο νεαρός τεχνικός να μην έχει πληθώρα επιλογών αλλά αυτοί που ανήκουν στο δυναμικό της ομάδας, δίνουν πάντα το κάτι παραπάνω…

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


alt

<alt

>

alt

>

>

alt

alt

alt

alt