.:: Larisa Goal ::. Εντυπωσιακές νίκες για Γιάννουλη και Αχιλλέα Φαρσάλων…
Περιφερειακό - Α ΕΠΣΛ
30 Νοέμβριος 2014

Εντυπωσιακές νίκες για Γιάννουλη και Αχιλλέα Φαρσάλων…

Προβολές: 1289

alt

Εντυπωσιακές νίκες για Γιάννουλη και Αχιλλέα Φαρσάλων…

Πρωινό ξύπνημα γεμάτο συγκινήσεις ήταν αυτό που επιφύλαξε η 13η αγωνιστικής της Α΄ΕΠΣΛ, ,ε τξη Δήμητρα Γιάννουλης και τον Αχιλλέα Φαρσάλων να πανηγυρίζουν σπουδαία τρίποντα (εδώ ρεπορτάζ των υπόλοιπων αγώνων της Α΄ΕΠΣΛ).

 

ΓΛΑΥΚΗ 0

ΑΕΔ ΝΙΚΑΙΑΣ 0

Χωρίς νικητή αλλά και χωρίς τέρματα έληξε η αναμέτρηση στη Γλαύκη ανάμεσα στην τοπική Δάφνη και την ΑΕΔ Νίκαιας.

Σε ένα παιχνίδι που δεν διεκδίκησε δάφνες ποιότητας με τις δύο ομάδες να έχουν καλές στιγμές για να σκοράρουν με σημαντικότερη το δοκάρι του Βράκα στο 55΄.

ΓΛΑΥΚΗ (Δ. Δανιλούλης): Κουκούτσης, Σερακιώτης, Αποστόλου, Αλεξανδρής, Υφαντής, Πίρε, Βεργής, Τσακαβίτης, Τσιαγκάλης (68΄Τσιώλης Ν.), Μπατζογιάννης, Βράκας Ν.

ΑΕΔ ΝΙΚΑΙΑΣ (Ν. Παπανικολάου): Τζουβάρας, Χούσα, Χονδρονάσιος, Δεμέστιχας, Ψαρούλης, Μπακαρτζής, Γκατζούλης Δ., Σακελλαρίου (60΄Γκατζούλης Λ.), Γεωργόπουλος (80΄Ανδρεόπουλος), Τριανταφυλλόπουλος, Γκουζιώτης (64΄Τίκας).


ΤΕΡΨΙΘΕΑ 1

ΣΜΟΛΙΚΑΣ 1

Στις καθυστερήσεις του αγώνα οι Μίμης Κουρούκας με κεφαλιά χάρισε τον πρώτο πόντο στο πρωτάθλημα στον Μαχητή Τερψιθέας διαμορφώνοντας το τελικό 1-1 απέναντι στον Σμόλικα.

Αναμέτρηση η οποία ξεκίνησε ιδανικά για τους Φαλανιώτες καθώς πήραν προβάδισμα στο σκορ 38΄με την κεφαλιά του Νεστορίδη μετά από χτύπημα κόρνερ του Κόκκινου ενώ απώλεσαν σημαντικές ευκαιρίες για να πετύχουν κι άλλα τέρματα αλλά ο Παπαρσένος Αν. πραγματοποίησε μια σειρά από εξαιρετικές επεμβάσεις,

Και οι γηπεδούχοι που παλεύουν σε κάθε ματς, κατάφεραν έστω και στις καθυστερήσεις να χαμογελάσουν.

ΤΕΡΨΙΘΕΑ (Γ. Καμάκας): Παπαρσένος Αν. (60΄λ.τ Παπαρσένος Αχ.), Καραμπούζης, Παπαδημητρίου, Τσούτσας, Μπιρόλ, Παραφέστας, Μολάς, Σιαμαντούρας, Κουρούκας, Παϊτέρης, Ζωσιμίδης (75΄Ζητούνης).

ΣΜΟΛΙΚΑΣ (Ν. Γκαλίτσιος): Μόρας, Λιούσκας, Δολιάνης, Νεστορίδης, Μανιώτης, Κωφός (65΄Τανάγιας Γ., 72΄λ.τ Ντούφας), Χατζηγιάννης, Δάσσιος, Κόκκινος, Τσιρόπουλος, Λιάκος (80΄Πατσής).


ΜΕΛΙΒΟΙΑ 0

ΜΑΚΡΥΧΩΡΙ 3

Με επιβλητικό τρόπο πέρασε ο Αετός Μακρυχωρίου από τα παράλια της Μελιβοίας μιας και επιβλήθηκε του νεανικού Φιλοκτήτη με 3-0 και πέρασε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Το συγκρότημα του Δημήτρη Τσέτσιλα έδειξε από νωρίς τις διαθέσεις του καθώς προηγήθηκε μόλις στο 5΄με τον Αργύρη και εδραίωσε τη νίκη του με δύο γκολ των Τέα και Φουσίκα στην επανάληψη.

ΜΑΚΡΥΧΩΡΙ (Δ. Τσέτσιλας): Κουρδής, Τίκος, Καρκαντάς, Αργύρης, Δάσσιος, Καλπίας, Παυλόπουλος, Τέας (62΄Μπουζώνας), Νικούλης (70΄Κανταρίνος), Φουσίκας (80΄Μητσογιάννης), Γκαραλιάκος.


ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ 0

ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙ 2

Δεν πρόλαβε καλά καλά να σηκώσει κεφάλι από τον αποκλεισμό στο Κύπελλο από τη Γιάννουλη μεσοβδόμαδα και δέχθηκε και δεύτερη σφαλιάρα αυτή τη φορά από τη Δόξα Βλαχογιαννίου η οποία και επιβλήθηκε με 2-0, με τη λαρισινή ομάδα να χάνει μοναδική ευκαιρία να μειώσει κι άλλο τη διαφορά από τον πρωτοπόρο Αμπελωνιακό.

Η ομάδα του Νίκου Φακίτσα που παρουσιάστηκε ψυχωμένη στον αγωνιστικό χώρο και κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ στο 20΄με τον Βαγγέλη Τζιόλα με ωραίο βολέ.

Στο 42΄ένας άλλος Βαγγέλης, ο Δήμος επιχείρησε σέντρα-σουτ η μπάλα κάπου κόντραρε και κατέληξε στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Μαγαζιώτη κάνοντας το 0-2.

Στην επανάληψη οι «κυανόλευκοι» πίεσαν για να ανατρέψουν τα δεδομένα αλλά δεν κατάφεραν να πετύχουν κάτι καλό.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Κ. Κολομητρούσης): Καλαμάτας, Ξαφάρας, Τσέλιγκας, Κόλλιας, Ντουνούδης (51΄Μούτσιος), Νάστας, Μπέης, Γιαννακόπουλος, Κουρούμαλος, Ζαφειρίου, Σάββας.

ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙ (Ν, Φακίτσας): Χαλκιάς, Αθανασούλης, Μεζίνι, Ιωαννίδης, Αναγνώστου, Κοντοθανάσης (73΄Γκουρομπίνος), Μήσιος Ν., Δήμος, Τζιόλας, Λιόλιος (88΄Γεωργούλης), Φαρμάκας.


Αφιερωμένη στον Βάλλα…

Η διοίκηση, η τεχνική ηγεσία και οι ποδοσφαιριστές της Δόξας Βλαχογιαννίου αφιερώνουν τη νίκη αυτή στον ποδοσφαιριστή Δήμητρα Βάλλα που υποβλήθηκε με επιτυχία σε εγχείρηση χιαστού και του εύχονται περαστικά και ταχεία ανάρρωση.


ΠΑΡΑΠΟΤΑΜΟΣ 2

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ 1

Μια σημαντική νίκη στην προσπάθεια που κάνει να εξασφαλίσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα γίνεται την παραμονή στην κατηγορία πέτυχε ο Κεραυνός Παραποτάμου καθώς επιβλήθηκε των Αγίων Αναργύρων με 2-1.

Οι γηπεδούχου του Ζήση Ζιάγκα έδειξαν θέληση και αποφασιστικότητα και κατάφεραν να πάρουν κεφάλι στο σκορ στο 54΄με τον Κολοβό με πλασέ μετά από προσπάθεια του Σαϊτη.

Στο 80΄ο Καρανίκας με δυνατό σουτ πέτυχε το 2-0 και έβαλε τις βάσεις για τη νίκη, με τους φιλοξενούμενους που είχαν δοκάρι με τον Πλιάγκα στο 62΄μετά από σέντρα-σουτ που επιχείρησε, απλά μείωσε στο 84΄με τον Βιλανάκη σε 2-1.

ΠΑΡΑΠΟΤΑΜΟΣ (Ζ. Ζιάγκας): Ζήκος, Ζυγοροδήμος, Κολοβός, Δαλακώνης, Γκουγκουλιάς, Παππάς, Τάκε (43΄λ.τ Σερίφης Β.), Σαϊτης, Κουκουτσέλος (73΄Αβραμούλης), Καρανίκας, Καπετάνιος.

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ (Γ. Παπαντωνίου): Δρυστέλλας, Παναγιώτου, Πλιάγκας, Παπακώστας, Τσιφλίζογλου, Ηλιάζι, Κουσιάς, Γαδιτσάκης (66΄Σαλγκάμης), Μούμος, Τάσιος, Βιλανάκης.


ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΣ 2

ΑΒΕΡΩΦ 1

Ο Σωτήρη Μπουνές αποδείχθηκε ο άνθρωπος της τελευταίας στιγμής για τον Δαμασιακό μιας και πέτυχε το νικητήριο τέρμα στο 90΄και χάρισε μια υπερπολύτιμη νίκη στην ομάδα του με 2-1 κόντρα στον ΠΑΟ Αβέρωφ και μάλιστα με ανατροπή.

Ματς αμφίρροπο με τη λαρισινή ομάδα να παίρνει προβάδισμα στο σκορ με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ταρταμπούκα στο 70΄το οποίο και αμφισβήτησαν οι γηπεδούχοι.

Στο 83΄ο Τσιάλτας έφερε το ματς στα ίσια και στο 90΄ο Μπουνές ολοκλήρωσε την ανατροπή.

Λίγο πριν το φινάλε αποβλήθηκε ο Τσιτουτουρζής με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΣ (Χ. Λόλας): Μαστοροδήμος, Καλέσης (70΄Μπακαΐμης), Λέτσιος Κ., Τσιτουρτζής, Οικονόμου (20΄λ.τ. Δούκας), Καρακάνος, Τσιάλτας, Λόλας, Μουσιάρης, Μπουκουβάλας, Μπουνές (90΄Λέτσιος Σ.).

ΑΒΕΡΩΦ (Δ. Κουκουλιάφκας): Παζιάνας, Μιχαήλ, Καφφές, Ελευθέρογλου, Γουργιώτης (80΄Τσιαντζάλης), Κολοβός, Ντούγκος, Βαΐτσης (84΄Γκουτσιούδης), Καραγκιόζης, Τσιρβούλης, Ταρταμπούκας.


ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ 4

ΧΑΛΚΗ 1

Καταιγιστικός εμφανίστηκε ο Αχιλλέας Φαρσάλων στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Ηρακλή Χάλκης τον οποίο και συνέτριψε ε το ευρύ 4-1, με την πρόσληψη του Μίλτου Καλογερόπουλου στον πάγκο της ομάδας (τεχνικό δίδυμο με τον Παναγιώτη Κορδαλή) να φέρνει θετική αύρα.

Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Κώστας Ζαγγανάς ο οποίος σημείωσε χατ τρικ (16΄, 58΄, 68΄).

Το σκορ είχε ανοίξει ο Βούλγαρης μόλις στο 11΄ενώ στο 30΄ο Σβερκούλης από την άσπρη βούλα έστειλε τη μπάλα άουτ, στη φάση αυτή αποβλήθηκε ο τερματοφύλακας Χαβίλας και τη θέση του κάτω από την εστία πήρε ο Πρίφτης.

Ο Κουσιώρας ήταν αυτός που διαμόρφωσε το τελικό 4-1, με τους Χαλκιώτες να παρατάσσονται και πάλι με σημαντικές απουσίες.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ (Μ. Καλογερόπουλος-Π. Κορδαλής): Κουτσοκέρας Ν., Πατσούρας (69΄Κουτσοκέρας Θ.), Τσούλης, Τσιανάκας Β., Τσιανάκας Απ., Αντωνιάδης, Κομισόπουλος, Σβερκούλης, Ζαγγανάς (69΄Θεοχάρης), Μπένος, Βούλγαρης

ΗΡΑΚΛΗΣ ΧΑΛΚΗΣ (Ν. Ανδρέου): Χαβίλας, Βογιατζής Σ. (62΄λ. Ρέψης), Τσίρκας, Αλμυρούλης, Βογιατζής Χ., Ζησάκης, Σταμάτης (6΄λ.τ Πρίφτης), Παπαδημητρίου, Τσιλιάκος Γ., Γούπος (80΄Γκογκότης), Κουσιώρας Κ.


ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ 0

ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ 3

Επίδειξη δύναμης έκανε η Δήμητρα Γιάννουλης στο γειτονικό ντέρμπι με τον Φαλανιακό τον οποίο και φιλοδώρησε με τρία τέρματα.

Παιχνίδι στο οποίο οι «πράσινοι» ξεκίνησαν με επιθετικές διαθέσεις στο ματς και στο 20΄ο Φιλιππούλης με χτύπημα φάουλ και αφού η μπάλα κάπου κόντραρε έκανε το 0-1.

Οκτώ λεπτά αργότερα ο Μάτος με πλασέ πέτυχε το 0-2 και στο 90΄ο Γκαλγκανόπουλος αξιοποίησε το πέναλτι που κέρδισε ο Μανάκας (στη φάση αυτή αποβλήθηκε ο Μιγδάνης) γράφοντας το τελικό 0-3, με τους νικητές να έχουν και δοκάρι με τον Καραβασίλη.

Οι Φαλανιώτες πίεσαν στην επανάληψη αλλά χωρίς όμως να μπορέσουν να ανατρέψουν τα δεδομένα.

ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ (Φ. Γιαννακός): Μιγδάνης, Χριστιανίδης (92΄Ζουρλαδάνης), Πανταζής Γ., Μπλέντι, Βαρσάμης, Φατούρας, Παζιόλης, Ιγγλέζος, Αλεξανδρής, Κόκκινος (68΄Πανταζής Θ.), Λιλολάρι.

ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ (Κ. Τσιουτσιούμης): Παναγιωτόπουλος, Φατούρας, Νασιάκος, Φιλιππούλης, Εμμανουήλ, Αθανασίου, Μανάκας (90΄Μουσιός Δ.), Θώμος, Καραβασίλης, Σπανός (78΄Γκαλγκανόπουλος), Μάτος (85΄Καλούσης).

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt