.:: Larisa Goal ::. Μπρέλλας-Αμπελωνιακός σημειώσατε «Χ»!
Περιφερειακό - Α ΕΠΣΛ
30 Νοέμβριος 2014

Μπρέλλας-Αμπελωνιακός σημειώσατε «Χ»!

Προβολές: 867

alt

Μπρέλλας-Αμπελωνιακός σημειώσατε «Χ»!

Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ

Τελικά ο πρωτοπόρος Αμπελωνιακός δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της αξιόμαχης Αστραπής Νέας Πολιτείας μένοντας στη «λευκή» ισοπαλία, σε μια αναμέτρηση όπου κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι το τέλος.

alt

Από τη μια το συγκρότημα του Τάκη Παραφέστα που είχε την υπεροχή στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα αλλά και τις ευκαιρίες για να φτάσει σε ένα γκολ αλλά υπολόγιζε χωρίς τον εξαιρετικό πορτιέρο των «πορτοκαλί» Κώστα Μπρέλλα που πραγματοποίησε μια σειρά από σωτήριες επεμβάσεις.

Από τη μεριά τους οι παίκτες του Γιάννη Τσακμακίδη έπαιξαν ψυχωμένα και κοίταξαν στα μάτια τον πρωτοπόρο και λίγο έλειψε στο φινάλε να «κλέψουν» ακόμα και το ματς αλλά ο Γκικούδης έκανε την απόκρουση του αγώνα στο τετ α τετ με αντίπαλο τον Αποστόλου.

alt

Χατζούλης (15΄), Τσετιροκλής (27΄,86΄), Κακαβίτσης (35΄), Γρηγορίου (39΄, 45΄, 65΄), Παλάσκας (48΄, 66΄) και Γωγάκος (67΄βρήκε ο Μπρέλλας και αποκρούστηκε και από το κάθετο δοκάρι) απείλησαν από πλευράς Αμπελωνιακού ενώ οι γηπεδούχοι απείλησαν με τους Καψιώχα (21΄) και Αποστόλου (88΄).

Η διαιτησία

alt

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Χρήστου Μαστοροδήμου που είχε άξιους συμπαραστάτες τους κ.κ. Παπαδημητρίου και Αναστασίου.

ΝΕΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ (Γ. Τσακμακίδης):

alt

Μπρέλλας, Γαρουφαλιάς, Χασιώτης, Φλώρος, Κολιοφούτης, Μπατζέλας (80΄Τάτσιος), Καψιώχας (89΄Σουλτούκης), Καλτσάς, Παπαμάνος, Αρσένης (46΄Κυριάκος), Αποστόλου.

ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ (Τ. Παραφέστας):

alt

Γκικούδης, Γρηγορίου, Τζιαρτζιάνης, Ρόκα (83΄λ.τ Μούργκας), Κούρο, Χατζούλης (62΄Γωγάκος), Παλάσκας (89΄Μπαρμπαγιάννης), Μπίκος, Κακαβίτσης, Τσετιροκλής, Πρικάκης.

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt