.:: Larisa Goal ::. «Προέχει η άνοδος…»
Περιφερειακό - Α ΕΠΣΛ
17 Μάρτιος 2016

«Προέχει η άνοδος…»

Προβολές: 1493

alt

«Προέχει η άνοδος…»

Και ο ιστορικός Απόλλων Λάρισας συνεχίζει να γράφει άθλους, κατατροπώνοντας τον έναν αντίπαλο μετά τον άλλον και μάλιστα προερχόμενοι όλοι από τον χώρο της Γ΄Εθνικής, με τελευταίο θύμα τον Οπούντιο Μαρτίνου.

Μετά λοιπόν τη Νίκη Βόλου, οι παίκτες του Μιχάλη Ζιώγα έριξαν… στο καναβάτσο και τους «πράσινους» του Μαρτίνου και συνεχίζουν ακάθεκτοι στον θεσμό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών, με το επόμενο εμπόδιο να ακούει στο όνομα της Πύδνα Κίτρους την ερχόμενη Τετάρτη.

Όπως στον τελικό Κυπέλλου της ΕΠΣΛ με αντίπαλο τον Αχιλλέα Φαρσάλων όπου σκόραρε με το κεφάλι και χάρισε το τρόπαιο στην ομάδα του, έτσι και στην χθεσινή αναμέτρηση και πάλι με τον ίδιο τρόπο, ο «νεοφερμένος» Κώστας Χατζής ήταν αυτός που έδωσε τη λύση και χάρισε τη σημαντική πρόκριση στο λαρισινό συγκρότημα.

Ο Βερδικουσιώτης έμπειρος μέσος που κουβαλάει πλούσιες παραστάσεις από τη θητεία του κυρίως στα γήπεδα της Β΄Εθνικής όλα αυτά τα χρόνια, έδωσε το στίγμα του για τη νέα αυτή μεγάλη επιτυχία:

«Αξίζουν πολλά εύσημα σε όλα τα παιδιά για τη μεγάλη αυτή προσπάθεια που κατέβαλλαν και φτάσαμε έτσι στην πρόκριση. Σίγουρα το ματς παρουσίασε αρκετές δυσκολίες, ευτυχήσαμε να πάρουμε νωρίς προβάδισμα στο σκορ και από κει και πέρα προσπαθήσαμε να κάνουμε όσο το δυνατόν καλύτερη διαχείριση γίνεται.

Το σημαντικότερο όμως είναι και πέρα από την κόπωση από τα συνεχόμενα παιχνίδια, πως ανταποκριθήκαμε στις απαιτήσεις του αγώνα και συνεχίζουμε».

-Μέχρι που μπορεί να φτάσει ο Απόλλωνας στον θεσμό αυτόν;

-Σίγουρα για εμάς βασικό μέλημα είναι η εξασφάλιση της πρώτης θέσης στο πρωτάθλημα και η άνοδος στη Γ΄Εθνική μέσω των μπαράζ και εδώ έχουμε ρίξει όλο το βάρος. Όμως αποδεικνύουμε και στον θεσμό αυτόν του Κυπέλλου πως μπορούμε να καταφέρουμε εξίσου καλά, δεν έχουμε ιδιαίτερο άγχος και πίεση, κοιτάζουμε κάθε ματς ξεχωριστά και ότι βγει…

alt

-Ποιες οι εντυπώσεις του από τη μέχρι τώρα παρουσία σου στην ομάδα του Απόλλωνα;

-Από την πρώτη στιγμή της επαφής μου με τους ανθρώπους του Απόλλωνα, με κέρδισαν με τη συμπεριφορά τους και το πλάνο τους για τη νέα εποχή του ιστορικού αυτού σωματείου.

Κάτι που σημαίνει πως δεν χρειάσθηκε να το πολυσκεφτώ μιας και ήθελα και εγώ να βάλω ένα λιθαράκι στην καινούρια προσπάθεια που γίνεται και μέχρι στιγμής όλα βαίνουν καλώς. Και μπορεί να μιλάμε για ερασιτεχνικό σωματείο αλλά τα πάντα λειτουργούν πάνω σε επαγγελματικά πρότυπα».

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


alt

<alt

>

alt

>

>

alt

alt

alt

alt