.:: Larisa Goal ::. Θα ξεχαστεί γρήγορα…
Περιφερειακό - Α ΕΠΣΛ
27 Οκτώβριος 2019

Θα ξεχαστεί γρήγορα…

Προβολές: 2009

alt

Θα ξεχαστεί γρήγορα…

Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ

Συνήθως τα τοπικά ντέρμπι ανάμεσα στον Φαλανιακό και τον Σμόλικα προσφέρουν έντονες συγκινήσεις, όμως το σημερινό 0-0 θα ξεχαστεί γρήγορα και δικαιολογημένα χαρακτηρίζεται ως ένα από τα χειρότερα των τελευταίων χρόνων.

alt

Παιχνίδι όπου πέρα από τις δυνατές προσωπικές μονομαχίες όπου είναι και το σήμα κατατεθέν των “el clasico”, δεν είχε να επιδείξει κάτι ιδιαίτερο, με ελάχιστες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες και γενικά ένα ματς που δικαίως χαρακτηρίσθηκε από πολλούς (περίπου 400 άτομα βρέθηκαν στην κερκίδα) ως «σούπα»!!!

alt

Φυσικά σε καμία περίπτωση δεν μπορεί κανείς να διαγράψει με μιας την εξαιρετική πορεία που διαγράφουν και οι δύο στο πρωτάθλημα της μεγάλης τοπικής κατηγορίας αλλά σήμερα ίσως ήταν μια μέρα «σπαρίλας» στη δουλειά…

alt

Λίγες οι καλές στιγμές…

Ο Σμόλικας ξεκίνησε καλύτερα στο ματς και είχε δύο καλές στιγμές για να ανοίξει το σκορ με τους Κολοβό Κ. (13΄) και Ηλιόπουλο (17΄).

Στη συνέχεια ο Φαλανιακός ισορρόπησε το ματς και απείλησε στο 37΄με τον Ιωαννίδη και έτσι οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν με το 0-0 στα αποδυτήρια.

alt

Όμως και η επανάληψη δεν επιφύλαξε κάτι ιδιαίτερο παρά το γεγονός πως ο Σμόλικας αναγκάσθηκε να αγωνισθεί από το 79΄με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Σκούπρα με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

alt

Δύο καλά σουτ των Πανταζή Γ. (56΄) και Αντωνόπουλου (87΄) από πλευράς Φαλανιακού, με τους «πράσινους» να προσπαθούν να απειλήσουν με τα στημένα και κύριο εκφραστή τον πάντα επικίνδυνο στις προωθήσεις Κώστα Κολοβό.

Έτσι μοιραία δεν κουνήθηκε φύλλο και το 0-0 θα ξεχαστεί γρήγορα…

alt

Η διαιτησία

alt

Πολύ καλή η διαιτησία του Γιάννη Ντελέζου που είχε άξιους συμπαραστάτες τους Γρηγόρη Δεδικούση και Μίλτο Μπουρονίκο.

ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ (Τ. Μπεριτζάς-Κ. Παπαρίζος):

alt

Μάλτζαρης, Παππάς (84΄Λυγούρας Χ.), Μαχαίρας, Φλώρος, Μπλέντι (68΄λ.τ Αντωνόπουλος), Λυγούρας Β. (81΄Πανταζής Η.), Κολοβός Ν., Πανταζής Γ., Ιωαννίδης (70΄Φουσίκας), Τσιάκος, Λεσάι.

ΣΜΟΛΙΚΑΣ (Β. Μπακογιάννης):

alt

Γραβάνης, Ζαμπέτας (62΄ λ.τ Γκατζιούρας), Παπαγεωργίου (43΄λ.τ Τσιρογιάννης), Κακαζούκης, Κολοβός Κ., Σκούπρας, Μπέτσης (72΄ Καρέντζος), Ηλιόπουλος, Μολάς, Λάλλος (49΄Νασιάκος), Γκατζούλης.

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt