.:: Larisa Goal ::. Νίκες για Ελευθεραί, Βρυσιά και Διογένη…
Περιφερειακό - Β ΕΠΣΛ
26 Απρίλιος 2015

Νίκες για Ελευθεραί, Βρυσιά και Διογένη…

Προβολές: 956

alt

Νίκες για Ελευθεραί, Βρυσιά και Διογένη…

Εντυπωσιακός εμφανίστηκε ο Α.Ο. Ελευθεραί και στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τους Χαλκιάδες μιας και τους συνέτριψε με το ευρύ 5-1 και παραμένει σταθερά στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας (εδώ ρεπορτάζ των αγώνων του 2ου ομίλου της Β΄ ΕΠΣΛ).

Ο Αχιλλέας Βαλώζος που είχε περάσει ως αλλαγή και ο Κώστας Ζαφείρης σημείωσαν από δύο τέρματα ενώ σκόραρε και ο Δημήτρης Καββαδίας.

ΕΛΕΥΘΕΡΑΙ (Β. Κώτσιος): Μπακαρός, Μέκρας Χρ., Σαράντης(70’ Κατσαβριάς), Αντωνόπουλος, Καρβούνης, Μέκρας Γ., Θεοδώρου, Καραγιάννης(75’ Σκαπέρδας), Καββαδίας, Ζαφείρης, Ευστρατίου(20’ λ.τ Βαλώζος ).

 

ΒΡΥΣΙΑ 3

ΚΙΛΕΛΕΡ 1

Επιστροφή στις νίκες για τον Απόλλωνα Βρυσιών μιας και επιβλήθηκε με 3-1 της Α.Ε. Κιλελέρ και παραμένει σε απόσταση βολής από την δεύτερη θέση.

Μάλιστα οι γηπεδούχοι φρόντισαν να βάλουν τις βάσεις για τη νίκη από νωρίς καθώς προηγήθηκαν με 3-0 χάρη στα τέρματα που σημείωσαν οι Ζητούνης, Αρβανιτοζήσης Γ. και Αρβανιτοζήσης Δ.

Το Κιλελέρ πέτυχε το γκολ της τιμής με τον Χατζηλαδά.

ΒΡΥΣΙΑ (Χ. Καρασάββας): Χουλιάρας, Βαϊτσης, Μπερσιάνης, Στεφανής, Γαϊτανίδης, Λιάπης, Μπακογιάννης (35’ λ.τ. Βουβαλούδης, 60’ Αρβανιτοζήσης Δ.), Καναβός, Αγγελάκης, Ζητούνης, Αρβανιτοζήσης Γ.

ΚΙΛΕΛΕΡ(Β. Δραγατσίκης): Κουκοφίκης, Ζιόμπουρας Θ., Φιλοκώστας, Νασιούλας, Κοκότσικας, Γούσης, Γουρνάρης, Μουρατάϊ (70’ Γούλας), Κάσσιός, Ζιόμπουρας Α., Χατζηλαδάς.

 

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΦΑΡΣΑΛΩΝ 3

ΒΟΥΝΑΙΝΑ 3

Την εξασφάλιση του τίτλου και μαθηματικά έκανε πράξη η Α.Ε. Βούναινα στην χορταστική εκτός έδρας ισοπαλία με 3-3 στην έδρα της Αναγέννησης Φαρσάλων που με τη σειρά της ανανέωσε το εισιτήριο της παραμονής στην κατηγορία.

Αναμέτρηση με σασπένς και πλούσιο θέαμα με τον Τικταπανίδη στο 20΄να κάνει το 0-1 αλλά επτά λεπτά αργότερα ο Τζερεμές έφερε το ματς στα ίσια.

Με το ξεκίνημα της επανάληψης ο Βασιλόπουλος έκανε το 2-1 αλλά ο Λεμονής ήταν αυτός που δύο λεπτά αργότερα έφερε ξανά το ματς στα ίσια.

Στο 65΄ήταν η σειρά του Αγγλόπουλου να χρισθεί σκόρερ αλλά ο Μουτκανάς Θ. διαμόρφωσε το τελικό 3-3.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΦΑΡΣΑΛΩΝ (Ν. Θεοχαρόπουλος): Στεργιόπουλος, Κούρο, Μπουλάρι, Μπόγκας, Ρούμπας, Μουτκανάς Θ., Θεοχάρης Κ.(62’ Σακκάς), Δημητρόπουλος, Χριστοδούλου, Τζερεμές(46’ Βασιλόπουλος), Κούμπρια.

ΒΟΥΝΑΙΝΑ (Χ. Χατζηλιάδης): Καραποστόλης, Τριτόπουλος(46’ Λεμονής), Αγγλόπουλος, Τσαπράζης Στ., Ντουρουντάκης, Μερτζανίδης(62’ Κοκκάλας), Λαζαρίδης, Αθαναηλίδης, Τικταπανίδης, Χατζηλιάδης(66’ Ζιβαρίδης), Γκέκας.

 

ΔΙΟΓΕΝΗΣ 2

ΑΤΡΟΜΗΤΟΙ/ΘΥΕΛΛΑ 0

Ο Διογένης με έξτρα κίνητρο μιας και ήθελε μόνο τη νίκη για να εξασφαλίσει την παραμονή, τα κατάφερε επικρατώντας με 2-0 των Ατρόμητων/Θύελλα.

Και πιο συγκεκριμένα με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα ο Κύρκος με εύστοχο χτύπημα πέναλτι έκανε το 1-0 και το τελικό 2-0 διαμόρφωσε λίγο πριν το φινάλε ο Αλντίνιο.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ (Γ. Κύργιας): Κουβούσογλου, Αδάμου, Κοτολόσης, Νανούλης, Ντελόπουλος Γ., Μιχαήλ, Τσαπατόρης Β.(85’ Κολοκυθάς), Τσαπατόρης Δ., Ντελόπουλος Α., Κύρκος, Βουλγαράκης(75’ Αλντίνιο).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΙ/ΘΥΕΛΛΑ (Θ. Βουτυρίτσας): Πράπας, Τσάκουλης, Κοντομάνος, Κόκκινος, Μάρης, Τόπης, Καραδούκας(46’ Γκάγκας), Σκοτεινιώτης, Αλεξίου(66’ Πουλιάνας), Τσιανάκας, Ιωαννίδης(71’ Στεφούδης).

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


alt

<alt

>

alt

>

>

alt

alt

alt

alt