.:: Larisa Goal ::. Ίδια συστατικά, άλλοι στόχοι για τα Πλατανούλια…
Περιφερειακό - Β ΕΠΣΛ
03 Σεπτέμβριος 2016

Ίδια συστατικά, άλλοι στόχοι για τα Πλατανούλια…

Προβολές: 1561

alt

Ίδια συστατικά, άλλοι στόχοι για τα Πλατανούλια…

Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ

Με τον νεαρό τεχνικό και πάλι στον πάγκο τον Γιάννη Νινίκα, με τη διοίκηση να στέκεται αρωγός και πάλι με μπροστάρη τον πρόεδρο Τάσο Ζαμπόγια αλλά και διατηρώντας όλο τον βασικό κορμό ως έχει, ξεκίνησε και η προετοιμασία του Ηρακλή Πλατανουλίων με όνειρα και φιλοδοξίες, δηλώνοντας πανέτοιμος για τη νέα πρόκληση που ακούει στο όνομα Β΄ΕΠΣΛ.

Μια παρέα ανθρώπων λοιπόν που αποφεύγουν τα μεγάλα λόγια αλλά με αγάπη γι’ αυτό που κάνουν, κατάφεραν πέρσι να οδηγήσουν τον Ηρακλή στην άνοδο και πλέον προετοιμάζονται ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς εκεί όπου οι στόχοι είναι συγκεκριμένοι και έχουν να κάνουν με μια αξιοπρεπέστατη πορεία, καλό ποδόσφαιρο και άνετη παραμονή.

Όσο για τη μεταγραφική ενίσχυση ακόμα δεν ήρθε η ώρα για τις επίσημες ανακοινώσεις, κάτι που θα γίνει εντός των ημερών με τον Ηρακλή να δηλώνει και πάλι μάχιμος και έτοιμος για νέους άθλους!


Τι δήλωσαν…

ΤΑΣΟΣ ΖΑΜΠΟΓΙΑΣ

(Πρόεδρος):

alt

«Από τη μεριά μου θέλω να ευχηθώ σε όλες τις ομάδες καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία πάνω απ’ όλα. Μετά την περσινή επιτυχημένη χρονιά, ξεκινήσαμε φέτος με όνειρα και φιλοδοξίες προκειμένου να παρουσιάσουμε κάτι καλό και στο νέο πρωτάθλημα της Β΄ΕΠΣΛ όπου βασικό μας μέλημα είναι η άνετη παραμονή. Διατηρήσαμε στις τάξεις μας όλους τους παίκτες και από κει και πέρα θα προχωρήσουμε σε μια σειρά από προσθήκες, χωρίς όμως να χαλάσουμε… τη μαγιά»!


ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΙΝΙΚΑΣ

(Προπονητής):

alt

«Καταρχήν θέλω να ευχηθώ σε όλους όσους εμπλέκονται με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και μακριά από τραυματισμούς. Αυτό που προέχει για εμάς είναι η εξασφάλιση της σωτηρίας όσο το δυνατόν πιο γρήγορα γίνεται, θέλουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και το σημαντικότερο είναι πως θα στηριχθούμε και πάλι στα ίδια παιδιά, συν τις προσθήκες που αναμένεται να γίνουν».


ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΦΑΝΤΑΡΗΣ:

alt

«Μια καινούρια χρονιά ξεκινάει για τον Ηρακλή όπου θα στηριχθούμε και πάλι στα ίδια παιδιά που έκαναν πέρσι την υπέρβαση. Θα μοχθήσουμε όλοι μαζί προκειμένου να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών και να παρουσιάσουμε μια άκρως ανταγωνιστική ομάδα που θα έχει ως κύριο μέλημα την άνετη παραμονή και από κει και πέρα ότι καλύτερο προκύψει».


ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΡΚΑΤΖΙΑΣ:

alt

«Να ευχηθώ με τη σειρά μου καλή χρονιά σε όλους με υγεία. Για τον Ηρακλή μετά την περσινή άνοδο και με βάση τις σημαντικές προσθήκες που θα γίνουν αλλά και με το υπάρχον αξιόλογο υλικό, επιδίωξη μας είναι να παρουσιάσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο με κύριο στόχο μια άνετη παραμονή».

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


alt

<alt

>

alt

>

>

alt

alt

alt

alt