.:: Larisa Goal ::. Με πρωταγωνιστικές βλέψεις ο Παναγροτικός…
Περιφερειακό - Β ΕΠΣΛ
06 Σεπτέμβριος 2016

Με πρωταγωνιστικές βλέψεις ο Παναγροτικός…

Προβολές: 3358

alt

Με πρωταγωνιστικές βλέψεις ο Παναγροτικός…

Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ

Ο Παναγροτικός Νίκαιας έπεσε «θύμα» του «τσουνάμι» που προήλθε από τον χώρο της Γ΄Εθνικής με τον υποβιβασμό αρκετών ομάδων, με αποτέλεσμα να «χάσει» την κατηγορία και πλέον προετοιμάζεται για τον νέο μαραθώνιο της Β΄ΕΠΣΛ όπου και θέλει να είναι περαστικός.

Βλέπετε αυτό το σωματείο που κουβαλάει βαριά ιστορία με συμμετοχή και στο πρωτάθλημα της Δ΄Εθνικής, δεν έχει άλλο στόχο από το να πρωταγωνιστήσει και να διεκδικήσει την άνοδο στην παραπάνω κατηγορία, διαθέτοντας ένα σύνολο που απαρτίζεται στην πλειοψηφία από νέα παιδιά και από κει και πέρα με την παρουσία ορισμένων πιο έμπειρων, θα επιδιώξουν να δημιουργήσουν ένα ισχυρό κράμα.

Μπροστάρης αυτού του νέου εγχειρήματος θα είναι ο νεαρός και συνάμα φιλόδοξος τεχνικός Γιώργος Λυκοκώστας, ένας προπονητής με θητεία σε Μελισσοχώρι, Λαρισαϊκό αλλά και στην ακαδημία του Απόλλωνα Λάρισας και της Ακαδημίας Γ. Πλίτση και σίγουρα έχει πολλά να προσφέρει αφού το κατέχει καλά το αντικείμενο και πάνω απ’ όλα έχει άριστη σχέση με τη στρογγυλή θεά την οποία και υπηρετεί χρόνια ολάκερα τώρα.


Τα νέα πρόσωπα…

alt

Κατά τη μεταγραφική περίοδο αποκτήθηκαν οι:

Κυρίτσης (Ολύμπικ/Νέες Καρυές), Τσούλκας (Σ.Σ. Ραψάνης), Μίχος (Γλαύκη), Νικογιάννης (Αργοναύτες Βόλου) ενώ ακόμα δεν έχουν ολοκληρωθεί οι μεταγραφικές κινήσεις.


Τα φιλικά:

Παναγροτικός-Γαλήνη 5-0

Παναγροτικός-Ομορφοχώρι 4-1

7/9: Ηρακλής Λάρισας

9/9: Πουρνάρι

10/9: Τοξότης

15/9: Πελασγιώτιδα


Τι δήλωσαν…

ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΥΚΟΚΩΣΤΑΣ

(Προπονητής):

alt

«Καταρχήν θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της Νίκαιας που μου εμπιστεύτηκαν τις τύχες της ομάδας και ευελπιστώ να φανώ αντάξιος των προσδοκιών και να οδηγήσουμε την ομάδα εκεί που αξίζει να βρίσκεται. Εύχομαι να έχουμε μια καλή χρονιά με υγεία και μακριά από τραυματισμούς τόσο στη δική μας ομάδα, όσο και στα υπόλοιπα σωματεία. Η προετοιμασία συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς σε καθημερινή βάση και αυτό που με χαροποιεί ιδιαίτερα είναι η συμμετοχή και η διάθεση που δείχνουν τα παιδιά. Οι στόχοι φυσικά και είναι ξεκάθαροι αφού θέλουμε να παρουσιάσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο, διεκδικώντας την άνοδο στην παραπάνω κατηγορία.

Μεταγραφικά δεν έχουν ολοκληρωθεί οι κινήσει καθώς προχωρήσαμε ήδη σε ορισμένες μεταγραφές ουσίας και όχι εντυπωσιασμού σε θέσεις που «πονούσε» η ομάδα και πάντα με γνώμονα τη φιλοσοφία του συλλόγου όπου δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στους καλούς χαρακτήρες».


ΣΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ:

alt

«Η ομάδα ενισχύθηκε σημαντικά και με το υπάρχον αξιόλογο υλικό, θα επιδιώξουμε να δημιουργήσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο το οποίο θα είναι ικανό να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της Β΄ΕΠΣΛ και να κυνηγήσουμε την άνοδο στην παραπάνω κατηγορία. Προετοιμαζόμαστε κατάλληλα και ευελπιστώ πως όλα θα πάνε καλά. Εύχομαι σε όλες τις ομάδες καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία…».


ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ:

alt

«Για εμάς οι στόχοι φέτος είναι συγκεκριμένοι και έχουν να κάνουν με μια αξιόλογη πορεία με βασικό μέλημα την άνοδο στην παραπάνω κατηγορία, ποντάροντας πολλά στα νιάτα. Γίνεται μια νέα προσπάθεια εδώ, θα μοχθήσουμε όλοι για το καλύτερο και ευελπιστώ στο τέλος να τα καταφέρουμε. Καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλους με υγεία».


ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΝΔΡΕΜΕΝΟΣ:

alt

«Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο το οποίο θα παίζει καλό ποδόσφαιρο και μέσα από τη διαδικασία αυτή να καταφέρουμε να φτάσουμε στην επίτευξη του στόχου που είναι η άνοδος στην Α1 ΕΠΣΛ. Οι συνθήκες είναι εξαιρετικές, υπάρχει διάθεση απ’ όλους και δεν απομένει τίποτα άλλο από το να δουλέψουμε σκληρά έτσι ώστε να εμφανιστούμε πανέτοιμοι».

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


alt

<alt

>

alt

>

>

alt

alt

alt

alt