.:: Larisa Goal ::. Ξεκινάει από το μηδέν η Ανάβρα…
Περιφερειακό - Β ΕΠΣΛ
09 Σεπτέμβριος 2016

Ξεκινάει από το μηδέν η Ανάβρα…

Προβολές: 2322

alt

Ξεκινάει από το μηδέν η Ανάβρα…

Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ

Τι κι αν η Προοδευτική Ανάβρας έφτασε μια ανάσα από τα πρόθυρα της διάλυσης, τελικά άνθρωποι της απερχόμενης διοίκησης αλλά και νέοι που αποφάσισαν να αναμιχθούν, κατάφεραν να κρατήσουν ζωντανή την ομάδα, κάνοντας μια καινούρια προσπάθεια στον χώρο της Β΄ΕΠΣΛ μετά και τον περσινό υποβιβασμό.

Για το νέο αυτό ξεκίνημα επιλέχθηκε να αναλάβει τις τύχες του συλλόγου ένας παλιός γνώριμος, ο Κώστας Κουτσούκης, ο έμπειρος αυτός προπονητής που είχε οδηγήσει τους «βυσσινί» στην Α1 ΕΠΣΛ και καλείται πλέον να «χτίσει» κάτι καλό από την αρχή, έστω κι αν δεν έχει σύμμαχο τον χρόνο.

Παίκτες με τεράστια προσωπικότητα όπως οι Κατσιούλης και Μαλαχτάρης, παίκτες που αποτελούν σημαντικά κεφάλαια για το χωριό όπως οι Γιαννουλέας, Κορδαλής και Μαλλιάρας αλλά και μια σειρά από νέους, είναι αυτοί που θα κληθούν να βγάλουν τη δύσκολη αποστολή εις πέρας, έχοντας στο πλευρό τους τη συμπαράσταση τόσο της διοίκησης, όσο και του φίλαθλου κόσμου του χωριού…


Τα νέα πρόσωπα…

Κατά τη μεταγραφική περίοδο αποκτήθηκαν οι:

Κατσιούλης (Κοιλάδα), Μαλαχτάρης (Καλοχώρι), Μαρκολέφας (Πηνειός) αλλά σε καμία περίπτωση δεν έχουν ολοκληρωθεί οι μεταγραφικές κινήσεις αφού υπάρχουν αρκετές στα σκαριά.


Τι δήλωσαν…

ΣΤΑΥΡΟΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΕΑΣ

(Πρόεδρος):

alt

«Να ευχηθώ με τη σειρά μου καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλους. Γίνεται μια καινούρια προσπάθεια εδώ στην Ανάβρα με νέα άτομα που απαρτίζουν τη διοίκηση και θέλουμε μέσα από συλλογική προσπάθεια να «χτίσουμε» μια ομάδα με νέα παιδιά από το χωριό κατά κύριο λόγο. Μέλημά μας είναι η άνετη παραμονή και σίγουρα σε αυτήν την καινούρια προσπάθεια θέλουμε να σταθούνε άπαντες αρωγοί και να μας στηρίξουν».


ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΥΤΣΟΥΚΗΣ

(Προπονητής):

alt

«Είναι μια ιδιαίτερη χρονιά για την ομάδα της Ανάβρας στην επιστροφή μου σε αυτά τα γνώριμα λημέρια μιας και η Προοδευτική βρέθηκε μια ανάσα από τη διάλυση αλλά χάρη στην ευαισθητοποίηση ορισμένων ανθρώπων που απάρτιζαν την παλιά διοίκηση αλλά και με την ανάμιξη νέων προσώπων, δηλώνει και πάλι «παρών» στα τοπικά δρώμενα.

Σίγουρα οι δυσκολίες είναι πολλές μιας και το ρόστερ έχει ελλείψεις ακόμα αφού ουσιαστικά ξεκινάμε από το μηδέν αλλά παρόλο αυτά θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί να δημιουργήσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο, χωρίς όμως στην παρούσα φάση να μπορέσουμε να οριοθετήσουμε τους στόχους.

Το κακό με την ευρύτερη περιοχή είναι πως βρίσκουμε κλειστές πόρτες όσον αφορά την μεταγραφική ενίσχυση του συλλόγου και δυστυχώς τα γειτονικά σωματεία δεν έχουν τη διάθεση για συνεργασία».


ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΚΑΤΣΙΟΥΛΗΣ:

alt

«Επέστρεψα στα γνώριμα λημέρια της Ανάβρας όπου έζησα μεγάλες στιγμές στο παρελθόν, με σκοπό να βοηθήσω και εγώ από τη μεριά μου στην καινούρια προσπάθεια που γίνεται. Δε χρειάζονται πολλά λόγια παρά μονάχα σκληρή δουλειά και εύχομαι μέσα από αυτή τη διαδικασία να βγει κάτι καλό».


ΚΩΣΤΑΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΕΑΣ:

alt

«Μετά την περσινή άτυχη χρονιά όπου «χάσαμε» την κατηγορία, θα επιδιώξουμε να δημιουργήσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο το οποίο θα είναι ικανό να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της Β΄ΕΠΣΛ. Προετοιμαζόμαστε κατάλληλα και ευελπιστώ πως όλα θα πάνε καλά. Εύχομαι σε όλες τις ομάδες καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία…».

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


alt

<alt

>

alt

>

>

alt

alt

alt

alt