.:: Larisa Goal ::. Με νίκες συνέχισαν Μελισσοχώρι, Ανάβρα και Νέο Περιβόλι…
Περιφερειακό - Β ΕΠΣΛ
13 Νοέμβριος 2016

Με νίκες συνέχισαν Μελισσοχώρι, Ανάβρα και Νέο Περιβόλι…

Προβολές: 1286

alt

Με νίκες συνέχισαν Μελισσοχώρι, Ανάβρα και Νέο Περιβόλι…

Για τέταρτη συνεχόμενη αγωνιστική διεύρυνε το αήττητο σερί ο Αστέρας Μελισσοχωρίου ο οποίος άλωσε… και τη Ραψάνη επικρατώντας του τοπικού Σ.Σ.Ρ με 2-1 (εδώ ρεπορτάζ των αγώνων του 3ου ομίλου της Β΄ΕΠΣΛ).

Ο Ζαφειρίου ήταν αυτός που σκόραρε λίγο πριν την εκπνοή και χάρισε το πολύτιμο τρίποντο στην ομάδα του, σε μια συναρπαστική αναμέτρηση με τους Ραψανιώτες να προηγούνται με τον Γκαραγκούνη Δ. (20΄) αλλά οι φιλοξενούμενοι είχαν άμεση απάντηση με τον Μπακόλα.

Για τους γηπεδούχους ο Σινάν Τζ. είχε δοκάρι όπως δοκάρι είχε και ο Χατζής για τον Αστέρα.

Σ.Σ. ΡΑΨΑΝΗΣ (Κ. Μπακατσής): Σδούγκας Β., Δικόπουλος (85′ Γκιώνης), Σινάν Ερ., Γκαραγκούνης Δ., Σινάν Β., Μπούρος, Γκαραγκούνης Ντ., Μαλιακούδης (55′ Γκαραγκούνης Γ.), Μπίμπα, Σινάν Τζ. (75′ Ιωάννου), Γαγάρας.

ΜΕΛΙΣΣΟΧΩΡΙ (Η. Αράπης): Κουκούτσης, Σδράλης, Τζεμολάρι, Αβδουλάς, Λώζος, Λιάγκας, Χατζής, Νούσιας (85′ Παπαϊωάννου), Παπαδημητρίου (70′ Δημόπουλος), Ζαφειρίου, Μπακόλας (80′ Γκέφος).

 

ΠΕΛΑΣΓΙΩΤΙΔΑ 2

ΧΕΙΜΑΔΙ 2

Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράσθηκαν στο «Κουκουλίτσιος-Μουσιάρης», Πελασγιώτιδα και Χειμάδι όπου και αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 2-2.

Παιχνίδι με εναλλαγές στο σκορ που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι το τέλος, με τον Παναγιωτίδη να κάνει το 0-1 στο 30΄αλλά οι «πετεινοί» κατάφεραν να πετύχουν την ολική ανατροπή με δράστες τους Δαμασιώτη (37΄) και Νεράντζη (70΄).

Το τελικό 2-2 διαμόρφωσε λίγο πριν το φινάλε ο Καραντώνης Γ.

ΠΕΛΑΣΓΙΩΤΙΔΑ (Γ. Χατζής): Ξύτσας, Θεοχαρίδης, Τέλλιος, Κιός, Κατράνας, Γελαλής, Γκαραβέλης, Πουρνάρας (65′ Ντάφης), Κρεμαστάς (50′ Νεράτζης), Δαμασιώτης, Χαραλάμπους.

ΧΕΙΜΑΔΙ (Γ. Νούσιος): Τζικόπουλος, Παναγιωτίδης, Τόπης Π., Γκοτζαμανίδης, Νούσιος Γ. Αχ. (75′ Γκόγκος), Κουτσώνας, Μπάτζιος (65′ Γκόλαντας), Νούσιος Γ. Β., Καραντώνης, Λίταινας Αντ. (80′ Λιόγκας), Σεβδαλής.

 

ΑΝΑΒΡΑ 3

ΟΜΟΝΟΙΑ 0

Σε ανοδική πορεία βρίσκεται το τελευταίο διάστημα η Προοδευτική Ανάβρας μιας και ξεπέρασε ανώδυνα και το εμπόδιο της Ομόνοιας επικρατώντας με 3-0 και αναρριχήθηκε ακόμα πιο ψηλά στη βαθμολογία.

Οι «βυσσινί» ήταν αυτοί που ξεκίνησαν δυνατά στην αναμέτρηση και κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα στο σκορ στο 40΄με τον Γκαραλιάκο.

Με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα ο Κορδαλής (είχε δύο δοκάρια και ένα ο Μπαρούτζας) έδωσε «αέρα» δύο τερμάτων στην ομάδα του και το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Μπούρας.

ΑΝΑΒΡΑ (Κ. Κουτσούκης): Βλιώρας, Μπαρούτζας (60′ λ.τ. Παρλάντζας), Μαλλιάρας, Μαλαχτάρης, Κατσιούλης, Μπασιανάς, Ντελής (85′ Ζαχαράκης), Γκιόσι (76′ Νικολάου), Γκαραλιάκος, Κορδαλής, Μπούρας.

 

ΑΡΜΕΝΙΟ 2

ΝΕΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ 3

Την δεύτερη συνεχόμενη νίκη του πανηγύρισε ο Αστέρας Νέου Περιβολίου μιας και επιβλήθηκε εκτός έδρας με 3-2 της Δόξας Αρμενίου, σε ένα γειτονικό ντέρμπι που τα είχε όλα!

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 5΄ο Μπόλκας με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ αλλά λίγο πριν τελειώσει το α΄μέρος ο Παπανικολάου έφερε το ματς στα ίσια.

Με το ξεκίνημα της επανάληψης ο Λιντέρης ανέτρεψε τα δεδομένα κάνοντας το 1-2 και στο 75΄ο Μπόλκας και πάλι με εύστοχο χτύπημα πέναλτι αυτή τη φορά ισοφάρισε σε 2-2 για τους «κιτρινόμαυρους».

Τη νίκη στους φιλοξενούμενους έδωσε ο Λιντέρης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι γράφοντας το τελικό 2-3.

ΑΡΜΕΝΙΟ (Δ. Αντωνόπουλος): Καραδημήτρης, Ψάρρας, Κωστόπουλος Δ.Γ., Παπανικολάου (60′ Αντωνόπουλος), Καψούρης, Γκόντας, Μπόλκας, Ξέρας (60′ Καμπανάς), Παπαδημητρίου, Κωστόπουλος Δ.Α., Σπανός.

ΝΕΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ (Γ. Κοτσιανούλης): Κοτσιανούλης, Σφέτσος (60′ Αργύρης), Μπαλαντζάρας, Μάλτζαρης, Χρόνης (75′ Μαμαλούδης), Κόκκινος, Παπαϊωάννου, Νασιούλας, Αποστόλου (55′ Σδράλης), Λιντέρης, Μπαλούλης.

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


alt

<alt

>

alt

>

>

alt

alt

alt

alt