.:: Larisa Goal ::. Απολαυστικοί οι νέοι…
Περιφερειακό - ΜΕΙΚΤΕΣ ΕΠΣΛ
02 Νοέμβριος 2011

Απολαυστικοί οι νέοι…

Προβολές: 2335

alt

Απολαυστικοί οι νέοι…

Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ

PHOTO: KOSTAS VILLA

Ανεβάζοντας κατακόρυφα την απόδοσή τους στην επανάληψη, οι νέοι της ΕΠΣΛ κατάφεραν να φτάσουν στην δεύτερη τους νίκη στο πρωτάθλημα επικρατώντας με το ευρύ 4-1 και παραμένουν σε θέση οδηγού στον όμιλο.

alt

 

Ματς στο οποίο το συγκρότημα του Τάσου Μπεριτζά που εμφανίστηκε αρκετά νευρικό και με πολύ άγχος στο α΄μέρος όπου κινδύνεψε αρκετές φορές από την αξιόμαχη ομάδα της Πιερίας, στην επανάληψη φόρεσε το καλό του πρόσωπο και μετέτρεψε το ρευστό 1-1 στο επιβλητικό 4-1, προσφέροντας απλόχερα γκολ και θέαμα αλλά παράλληλα στέλνοντας μηνύματα προς κάθε κατεύθυνση.

alt

Τα χρειάσθηκαν… οι Νέοι

alt

Η Πιερία ήταν αυτή που «πάγωσε» το γήπεδο της Νεάπολης στο 15΄καθώς ο πιο επικίνδυνος παίκτης, ο βραχύσωμος Κατσαμάγκας με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Ευαγγελόπουλου και σύγχυση στα λαρισινά καρέ έκανε το 0-1.

alt

Μάλιστα ο ίδιος παίκτης δύο λεπτά αργότερα έχασε μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει εκ νέου.
Τελικά στο 19΄ η λαρισινή ομάδα έφτασε στην ισοφάριση με την κεφαλιά του Δημήτρη Καλπία μετά από χτύπημα φάουλ του Δημητρέλη.

alt

Στο αμέσως επόμενο λεπτό ένα καλό σουτ του Σάλτα έφυγε μόλις άουτ και στο 23΄ο Λίταινας έβγαλε τη σέντρα, η μπάλα βρήκε στο χέρι του Νικόπουλου αλλά ο κ. Καλαντζής δεν έδειξε την άσπρη βούλα, προκαλώντας δικαιολογημένα τις διαμαρτυρίες του λαρισινού πάγκου.

alt

Ο Καπετάνος στο 27΄απείλησε αλλά δεν βρήκε στόχο ενώ στο 28΄ο Παπαχρήστος έφυγε μόνος του στην κόντρα αλλά το σουτ που επιχείρησε έφυγε άουτ.

alt

Στο 40΄ο Μανακούσιος δεν βρήκε ούτε αυτός στόχο και στην εκπνοή του α΄μέρους η Πιερία απείλησε με τους Κατσαμάγκα και Μουρατίδη, με το 1-1 να μένει ως το τέλος.

Χάρμα ιδέσθαι στην επανάληψη…

Εντυπωσιακά ξεκίνησαν οι παίκτες της ΕΠΣΛ στην επανάληψη και στο 47΄ο Βαγγέλης Παπαχρήστος μετά από έξοχη ατομική ενέργεια έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του κάνοντας το 2-1. Πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, η Λάρισα «χτύπησε» και πάλι με τον Δημητρέλη, να βρίσκει τον Παπαχρήστο κι αυτός αν και βρέθηκε φάτσα με το γκολ, πάσαρε στον επερχόμενο Δημήτρη Μανακούσιο ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να γράψει το 3-1 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς, βάζοντας γερές βάσεις για την δεύτερη νίκη.

alt

alt

Μάλιστα στο 54΄ο Σουλιώτης έφτασε μια ανάσα από το τέταρτο τέρμα αλλά το οριζόντιο δοκάρι σταμάτησε την προσπάθεια του αλλά τελικά οι γηπεδούχοι που ήταν απολαυστικοί, κατόρθωσαν στο 61΄ να σκοράρουν κα πάλι με τον Μανακούσιο ο οποίος αξιοποίησε την πάσα του Παπαχρήστου, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της λαρισινής ομάδας με το επιβλητικό 4-1.

alt

alt

Η διαιτησία

alt

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του κ. Καλαντζή ο οποίος ελέγχεται μονάχα για τη φάση του 23΄καθώς δεν καταλόγισε πέναλτι σε χέρι του Νικόπουλου μετά από σέντρα του Λίταινα.

Καλοί οι δύο βοηθοί κ.κ Τσιτσανούδης και Μάνος.

ΕΠΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

alt

(Τ. Μπεριτζάς): Παπαδόπουλος, Μπουζώνας (69΄Γκαλγκανόπουλος), Καψάλης, Πούγγουρας, Καλπίας, Σουλιώτης, Λίταινας, Κωστούλας (53΄Σεϊζης-Μπανάκας), Παπαχρήστος, Δημητρέλης (63΄Γκουτσιούδης), Μανακούσιος Δ.

ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

alt

(Χ. Χασιώτης): Τσιλεγκερίδης, Κουλιανόπουλος, Ίτσιος, Νικόπουλος (57΄ Τόσκας), Μουρατίδης, Ευαγγελόπουλος, Καπετάνος (55΄Καραμανώλης), Σάλτας, Κατσαμάγκας, Κατσιούλας (67΄Παπαδόπουλος Α.), Μπαλαούρας.


ΤΑΣΟΣ ΜΠΕΡΙΤΖΑΣ:

alt

«Κάποιοι θα πρέπει να συγκινηθούν…»

Μετά το τέλος του αγώνα ο έμπειρος τεχνικός των Νέων Τάσος Μπεριτζάς, δήλωσε:

«Πραγματοποιήσαμε μια καταπληκτική εμφάνιση, ανεβάζοντας την απόδοση μας κυρίως μετά το πρώτο εικοσάλεπτο.

Αυτή η ομάδα έχει επίπεδο και αυτό οφείλεται τόσο στη σκληρή δουλειά που γίνεται εδώ, όσο και στη δουλειά που κάνουν οι συνάδελφοι προπονητές στις ομάδες τους και δεν το κρύβω πως έχουμε μια άριστη συνεργασία.

Είναι πολύ θετικό το γεγονός πως αυτά τα παιδιά που απαρτίζουν τη μικτή νέων, αγωνίζονται και στις ομάδες τους και για τον λόγο αυτό βρίσκονται σε τόσο καλή αγωνιστική κατάσταση.

Σίγουρα έχουν να μάθουν ακόμα πολλά αλλά επιτέλους κάποιοι θα πρέπει να συγκινηθούν γι’ αυτό…».

alt

Τα αποτελέσματα

ΕΠΣ Θεσσαλίας - ΕΠΣ Καρδίτσας    1-2

ΕΠΣ Λάρισας - ΕΠΣ Πιερίας    4-1

Ρεπό: ΕΠΣ Τρικάλων

Η βαθμολογία (2η αγωνιστική)

1. ΕΠΣ Λάρισας    6-1    6

5. ΕΠΣ Καρδίτσας    2-1    3

2. ΕΠΣ Πιερίας    2-5    1

3. ΕΠΣ Θεσσαλίας    2-3    1

4. ΕΠΣ Τρικάλων    0-2    0   

Επόμενη αγωνιστική (16/11/2011)

ΕΠΣ Καρδίτσας - ΕΠΣ Λάρισας

ΕΠΣ Πιερίας - ΕΠΣ Τρικάλων

Ρεπό: ΕΠΣ Θεσσαλίας



Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


alt

<alt

>

alt

>

>

alt

alt

alt

alt