.:: Larisa Goal ::. Αποκλείστηκε αλλά κέρδισε το χειροκρότημα η Κ14…
Περιφερειακό - ΜΕΙΚΤΕΣ ΕΠΣΛ
09 Απρίλιος 2024

Αποκλείστηκε αλλά κέρδισε το χειροκρότημα η Κ14…

Προβολές: 480

alt

Αποκλείστηκε αλλά κέρδισε το χειροκρότημα η Κ14…

Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ

Δυστυχώς το ταξίδι για τη μικτή Κ14 της ΕΠΣΛ σταμάτησε άδοξα στο γήπεδο του Μακρυχωρίου εκεί όπου γνώρισε την ήττα-αποκλεισμό με 2-1 από την αντίστοιχη της ΕΠΣ Μακεδονίας αλλά κέρδισε το χειροκρότημα όλων όσων βρέθηκαν στις κερκίδες του γηπέδου.

alt

Σε μια αναμέτρηση όπου κυμάνθηκε σε ικανοποιητικά επίπεδα, με καλό ρυθμό, με λίγες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες και την τύχη να γυρνάει την πλάτη στη λαρισινή ομάδα στις καθυστερήσεις του αγώνα όπου και άγγιξε την ισοφάριση.

alt

Όπως και να ’χει όμως η προσπάθεια έγινε και με το παραπάνω και αξίζουν τόσο στο τεχνικό δίδυμο των κ.κ. Τσέτσιλα-Φώλλα καθώς και σε όλα τα παιδιά, πολλά μπράβο για τη συνολική τους παρουσία στο πρωτάθλημα αυτό, αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.

alt

Μοιρασμένο το α΄μέρος…

Το α΄μέρος ήταν μοιρασμένο, με τη λαρισινή ομάδα να έχει την πρώτη καλή στιγμή στο 24΄αλλά το σουτ του Παπαϊωάννου απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Ξεφτέρης.

alt

Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν στο 32΄με τον Ζέκκα αλλά ο Έξαρχος ήταν σε ετοιμότητα.

alt

Αγωνία μέχρι το τέλος…

Η ΕΠΣ Μακεδονίας ξεκίνησε καλύτερα στην επανάληψη και στο 44΄ είχε μια καλή ευκαιρία με τον Παπαδημητρίου ενώ στο 46΄ το σουτ του Μπόλη έφυγε λίγο άουτ.

alt

Και στο 56΄η ΕΠΣ Μακεδονίας ευτύχησε να πάρει κεφάλι στο σκορ μετά από εκτέλεση φάουλ του Νάστου, με τη μπάλα να παίρνει περίεργη τροχιά «κρεμώντας» τον Έξαρχο για το 0-1.

alt

Λίγο έλειψε η λαρισινή ομάδα να απαντήσει άμεσα αλλά ο Μπόλης από πλεονεκτική θέση δεν κατάφερε να σκοράρει, χάνοντας μοναδική ευκαιρία για την ισοφάριση.

Και στο 70΄ο Αποστολίδης με πλασέ αμαρκάριστος στο δεύτερο δοκάρι μετά από εκτέλεση κόρνερ του Νάστου πέτυχε το 0-2.

alt

Η λαρισινή ομάδα έκανε την απέλπιδα προσπάθεια στα τελευταία λεπτά και στο 80΄ο Μπόλης αξιοποίησε το πέναλτι που καταλογίστηκε σε χέρι αμυντικού για το 1-2, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο ματς.

Και στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων η ΕΠΣ Λάρισας άγγιξε την ισοφάριση με τον Ξεφτέρη να κάνει την απόκρουση του αγώνα σε σουτ του Γκόβαρη και στην εξέλιξη της φάσης, η σέντρα σουτ του Κουμαντζέλη αποκρούστηκε από το οριζόντιο δοκάρι, με το 1-2 να είναι και το τελικό σκορ.

alt

Η διαιτησία

alt

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του κ. Τασιόπουλου Γ. που είχε βοηθούς τους κ.κ. Τασιόπουλο Κ. και Νικολάη (Θεσσαλίας).

ΜΙΚΤΗ Κ14 ΕΠΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Δ. Τσέτσιλας-Ν. Φώλλας):

alt

Έξαρχος, Κουρδής Ι. (75΄Σακελλαρίου), Σαμαράς (75΄Τζιότζιος), Παπαδημητρίου, Τσιακμάκης, Κοψαχείλης (65΄Κουμαντζέλης), Βουτσιλάς (52΄Γκόβαρης), Παπαϊωάννου, Μπόλης, Μπελιμέζης, Σαγρής (75΄ Βελετάνης).

ΜΙΚΤΗ Κ14 ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (Η. Βούρας):

alt

Ξεφτέρης, Βλάχου, Καζάκος (41΄Αποστολίδης), Χαριζόπουλος (72΄Τσαλδάρης), Βεριντιάνο, Παπαδημητρίου, Σαλπιγγίδης (52΄Γεωργιάδης), Ντάμζι (41΄ Αναστασιάδης), Ζέκκας, Νάστου, Καραπανταζής (52΄Κορώνης).

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


alt

<alt

>

alt

>

>

alt

alt

alt

alt