.:: Larisa Goal ::. Άριστα δείγματα γραφής από τους «μικρούς» του Λαρισαϊκού…
Περιφερειακό - Ακαδημίες / Τουρνουά / 5x5
01 Ιούλιος 2014

Άριστα δείγματα γραφής από τους «μικρούς» του Λαρισαϊκού…

Προβολές: 1104

alt

Άριστα δείγματα γραφής από τους «μικρούς» του Λαρισαϊκού…

Για πρώτη χρονιά η ακαδημία ποδοσφαίρου Λαρισαϊκός πήρε άριστα και έστειλε ενθαρρυντικά μηνύματα για το μέλλον χάρη στο μεράκι, στην αγάπη και στη σκληρή δουλειά που επέδειξε ο υπεύθυνος αυτής, Μανώλης Μπατσαράς.

alt

Ένας άνθρωπος που ξεκίνησε δειλά δειλά στην Ακαδημία Γ. Πλίτση και αυτή τη στιγμή ηγείται μιας και καινούριας προσπάθειας στο νεοσμυρνιώτικο συγκρότημα έχοντας την αμέριστη συμπαράσταση της διοίκησης με επικεφαλής τον Γιώργο Κοσμίδη.

Μάλιστα κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκε και η Λαρισαία ποδοσφαιριστής Σοφία Κόγγολη (αγωνίζεται στις Ελπίδες Καρδίτσας) η οποία και αναδείχθηκε πρώτη σκόρερ στο πρωτάθλημα.

alt

Χαρακτηριστικές ήταν οι δηλώσεις του υπεύθυνου της Ακαδημίας, Μανώλη Μπατσαρά με το πέρας της εκδήλωσης:

«Η πρώτη χρονιά έφτασε στο τέλος της, μια χρονιά δύσκολη γεμάτη εμπειρίες. Σας ευχαριστούμε γιατί αγκαλιάσατε την προσπάθεια αυτή μοιραστήκατε μαζί μας την αγάπη μας και των παιδιών, για το ποδόσφαιρο, τις χαρές αλλά και τις λύπες που μας χαρίζει ο αθλητισμός. Με γνώμονα την διδασκαλία -εκμάθηση του σωστού ποδοσφαίρου το Σεπτέμβριο, ραντεβού με νέα δεδομένα.....

Καλό καλοκαίρι σε όλους!

Επίσης θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στην Σοφία Κόγγολη για την τιμή που μας έκανε να είναι κοντά μας. Της ευχόμαστε υγεία και οι ευχές της , τα όνειρά της , είναι επιθυμίες μας!

Να ευχαριστήσουμε επίσης τον κ. Αχιλλέα Μαστροδήμο για την τιμή που μας έκανε να είναι και αυτός κοντά μας. Ευχαριστούμε πάρα πολύ και τον κ. Λάζαρο Κουκορίκο για την φωτογραφική κάλυψη που μας παρείχε όλη την χρονιά».

alt

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


alt

<alt

>

alt

>

>

alt

alt

alt

alt