.:: Larisa Goal ::. Τα «λιοντάρια» ξεχωρίζουν και εκτός γραμμών!!!
Περιφερειακό - Ακαδημίες / Τουρνουά / 5x5
09 Ιούλιος 2014

Τα «λιοντάρια» ξεχωρίζουν και εκτός γραμμών!!!

Προβολές: 1073

alt

Τα «λιοντάρια» ξεχωρίζουν και εκτός γραμμών!!!

Τελευταία παράσταση για φέτος για τους παίκτες του Λέων Αγίου Αθανασίου οι οποίοι και εντυπωσίασαν με τις επιδόσεις τους στα τουρνουά 7Χ7 όπου και πήραν μέρος κατακτώντας δύο τρόπαια (πρώτη και δεύτερη θέση) ενώ γνώρισαν και έναν αποκλεισμό στα ημιτελικά.

alt

Όπως και ’χει η χρονιά κρίνεται επιτυχημένη κάτι που αναγνώρισαν άπαντες και κυρίως ο πρόεδρος-μεγαλομέτοχος της ομάδας Σάκης Γκουρνέλης ο οποίος και εκθείασε τους παίκτες του για την εξαιρετική τους αγωνιστική παρουσία.

Με αφορμή λοιπόν την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων, το τελευταίο ραντεβού δόθηκε στο Δασοχώρι και στην ταβέρνα του εκλεκτού μας φίλου Παναγιώτη Κορώνα εκεί όπου η συγκίνηση περίσσεψε μιας και πριν άπαντες πέσουν με τα μούτρα στο κεμπάπ (με εξαίρεση τον γαμπρό που την έβγαλε… με κοτόπουλο), προηγήθηκαν μια σειρά από βραβεύσεις.

alt

Και πιο συγκεκριμένα τιμήθηκαν για την προσφορά τους στην ομάδα οι Φώτης Στάτος ως ο μεγαλύτερος εν ενεργεία παίκτης της ομάδας (41 και συνεχίζει ακάθεκτος ο Φωτάρας παρά τις καταχρήσεις-βλέπε τσίπουρο, το ψοφάει!), Μιχάλης Κουκουτάρας (ο σβούρας και πρώτος φέτος στις ασίστ είναι από τα ιδρυτικά μέλη του συλλόγου-το 1989 βγάλαμε το πρώτο ματς δελτίο στον Λέων), Σάκης Παύλου (από τα σημαντικά γρανάζια της ομάδας αλλά δυστυχώς ελέω μετάθεσης στην Κάρπαθο θα στερηθούμε των υπηρεσιών του για τα επόμενα δύο χρόνια) και Δημήτρης Πεζής (το βαρύ πυροβολικό της ομάδας καθώς αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ των τουρνουά με 40 γκολ-τους έβαλε στα δίχτυα ο ψηλός!).

Φυσικά η βραδιά περιελάμβανε και άλλα χάπενινγκ και όχι μόνο, το γέλιο έπεφτε… βροχή όπως τα γκολ της Γερμανίας και γενικά ήταν μια ξεχωριστή βραδιά όπου ολοκληρώθηκε με ευχές για καλό καλοκαίρι και φυσικά ανανεώσαμε το ραντεβού μας για τον Σεπτέμβρη όπου θα ξεκινήσει η προετοιμασία (κοψίδια-τσιπουροκατάνυξη και τέτοια…).

alt

Στα αξιοσημείωτα το σπέσιαλ «service» του Κώστα Μαλαβιέζου (μέλος του Λέων κι αυτός-έκλεισε σε νέα ομάδα η οποία και θα γίνει γνωστή τις επόμενες μέρες) αλλά και το κρεσέντο με τις πατάτες που συνέχισε ο «Καρακω» αφού ολοκληρώθηκε ο αγώνας της Βραζιλίας κι αυτός ακάθεκτος τσιμπολογούσε!!!

alt

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του και ο «Τσίλι» ο ρακέτας (δώστου ρακέτες και μπαλάκια και πάρτου την ψυχή, μπορεί να παίζει 25 ώρες το 24ωρο ασταμάτητα) ο οποίος έφυγε άρον άρον από τον Αγιόκαμπο και τον ευχαριστούμε για την ηθική του συμπαράσταση αφού φέτος ήταν ο μεγάλος άτυχος καθώς ένας τραυματισμός τον έβγαλε “off” με το καλημέρα.

alt

Άντε μάγκες καλό καλοκαίρι να ’χουμε, να είμαστε πάνω απ’ όλα γεροί και του χρόνου πάλι στις επάλξεις γιατί τελικά είναι μεγάλη μαγκιά να είσαι Λέων!!!

alt

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


alt

<alt

>

alt

>

>

alt

alt

alt

alt