.:: Larisa Goal ::. Σήμανε… ώρα τελικού στην «Αλάνα»!!!
Περιφερειακό - Ακαδημίες / Τουρνουά / 5x5
05 Ιούνιος 2020

Σήμανε… ώρα τελικού στην «Αλάνα»!!!

Προβολές: 2077

alt

Σήμανε… ώρα τελικού στην «Αλάνα»!!!

Με τις Σφήνες να έχουν πάρει το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό στην προ κορονοϊού εποχή, το δεύτερο εισιτήριο για τον τελικό του 4ου τουρνουά ποδοσφαίρου 7Χ7 που διεξάγεται στις εγκαταστάσεις στην «Αλάνα», σφράγισε… ο Λέων Αγίου Αθανασίου και μάλιστα με δραματικό τρόπο.

Βλέπετε τα «λιοντάρια» κατάφεραν στην ψυχοφθόρα διαδικασία των πέναλτι να κάμψουν την αντίσταση των Χαβαλένθια με 2-0 (κ.α. 5-5) και έτσι θα έχουν την ευκαιρία να υπερασπιστούν τον τίτλο του πρωταθλητή που κουβαλάνε… από την περσινή χρονιά.

Και η ώρα της αλήθειας έφτασε για τους δύο φιναλίστ μιας και την ερχόμενη Τετάρτη 10 Ιουνίου στις 21:30 στις εγκαταστάσεις στην «Αλάνα» θα διεξαχθεί ο μεγάλος τελικός ανάμεσα στον Λέοντα Αγίου Αθανασίου και τις Σφήνες.

Ένα πραγματικό “event” με τους διοργανωτές να επιφυλάσσουν πολλές εκπλήξεις και δώρα στους προσκεκλημένους, για μια μοναδική βραδιά με έντονο άρωμα Champions League.

Για την ιστορία να αναφέρουμε πως στον ημιτελικό που προηγήθηκε την περασμένη Τετάρτη, ο Δημήτρης Πεζής πέτυχε καρέ τερμάτων για τους νικητές ενώ σκόραρε και ο Αποστόλης Ακριβόπουλος.

Όσο για τη διαδικασία των πέναλτι, ευστόχησαν οι Νίκος Ζάχος και Γιώργος Τσανάς, αστόχησε ο Ακριβόπουλος (άουτ) ενώ ο Σάκης Γκουρνέλης απέκρουσε ένα πέναλτι!

ΛΕΩΝ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ: Γκουρνέλης Σ., Γκουρνέλης Ν., Κατσογιάννης, Φωτίου, Παύλου, Ζάχος, Πεζής, Τσανάς, Χριστοδούλου, Ευθυμιόπουλος, Ακριβόπουλος, Σουφχάρας, Τζήμας.

Ημιτελική φάση:

Poco locco-Σφήνες 4-7

Λέων Αγίου Αθανασίου-Χαβαλένθια 2-0 στα πέναλτι (κ.α. 5-5)


Τελικός (Τετάρτη 10/6, 21:30):

Σφήνες-Λέων Αγίου Αθανασίου (;)

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt