.:: Larisa Goal ::. Μαχητής όνομα και πράγμα!
Περιφερειακό - ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣ
08 Οκτώβριος 2014

Μαχητής όνομα και πράγμα!

Προβολές: 987

alt

Μαχητής όνομα και πράγμα!

Ο Μαχητής Τερψιθέας αναδείχθηκε νικητής στο γειτονικό ντέρμπι με αντίπαλο τον Αετό Αμυγδαλέας καθώς επιβλήθηκε με το εντυπωσιακό 4-3 και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Μια νίκη που επισκιάστηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του τερματοφύλακα Άρη Μόσιαλου (υπέστη εξάρθρωση στον αγκώνα), με τους ανθρώπους του Μαχητή να του αφιερώνουν την πρόκριση η οποία και συνοδεύεται από τις θερμότερες ευχές για ταχεία ανάρρωση.

Ο Αετός ήταν αυτός που πήρε κεφάλι στο σκορ με τον Μεμάι αλλά ο Μαχητής έφερε τα πάνω κάτω με δύο εύστοχες εκτελέσεις πέναλτι (40΄, 65΄στη φάση αυτή αποβλήθηκε ο Ραμπέλι) του Δημήτρη Παλιούρα που κέρδισε ο ίδιος.

Ο Ευαγγελούλης ήταν αυτός που στο 75΄έκανε το 2-2 αλλά πέντε λεπτά αργότερα ο Παϊτέρης με εντυπωσιακό σουτ έγραψε το 2-3.

Στο 84΄ο Τσιόμης ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 2-4 και στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Ευαγγελούλης διαμόρφωσε το τελικό 3-4.

ΑΜΥΓΔΑΛΕΑ (Κ. Τσότσος): Τέρπος, Ραμπέλι, Μητράκας, Παπακωστούλης, Μεμάι (62΄Ανδριανόπουλος), Πολύζος Απ., Μαυρουδής Αντ., Μοσχοβίτης, Σιούτας Δ/Σ, Μαυρουδής Γ., Σιούτας Δ/Β (55΄Ευαγγελούλης).

ΤΕΡΨΙΘΕΑ (Γ. Καμάκας): Μόσιαλος (30΄λ.τ Παπαρσένος), Καραμπούζης, Παπαδημητρίου, Τσούτσας, Μάγκος, Παραφέστας, Αγγελής, Σιαμαντούρας (80΄Ζητούνης), Παϊτέρης, Παλιούρας Δ., Τσιόμης (85΄Παλιούρας Αντ.).

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


alt

<alt

>

alt

>

>

alt

alt

alt

alt