.:: Larisa Goal ::. Γκόλτσιος ο «χρυσοκέφαλος»!!!
Περιφερειακό - ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣ
25 Φεβρουάριος 2015

Γκόλτσιος ο «χρυσοκέφαλος»!!!

Προβολές: 1665

alt

Γκόλτσιος ο «χρυσοκέφαλος»!!!

Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ

Χάρη στην κεφαλιά του υψηλόσωμου αμυντικού Ντίνου Γκόλτσιου στο 93΄ μετά από εξαιρετική εκτέλεση κόρνερ του Γρηγορίου, ο Αμπελωνιακός κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της αξιόμαχης Αναγέννησης Καλοχωρίου επικρατώντας με 1-0 και πήρε το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣΛ.

alt

Το συγκρότημα του Τάκη Παραφέστα θα βρεθεί ξανά σε τελικό μετά από τρία χρόνια μιας και είχε σηκώσει… την κούπα το 2012 με 1-0 κόντρα στο Αργυροπούλι και θα έχει την ευκαιρία να κατακτήσει το νταμπλ μιας και στο πρωτάθλημα της Α΄ΕΠΣΛ παίζει χωρίς αντίπαλο!

Στην αντίπερα όχθη δεν χωράνε δάκρυα για τους «βυσσινί» του Βαγγέλη Μπρισίμη που για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου έφτασαν τόσο ψηλά και τους αξίζουν πολλά μπράβο για τη συνολική τους πορεία τον θεσμό.

Όσο για το παιχνίδι δεν διεκδίκησε δάφνες ποιότητας με τη δύναμη να είναι το κύριο χαρακτηριστικό και ελάχιστες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες και τον Γκόλτσιο να αποδεικνύεται ο άνθρωπος της τελευταίας στιγμής…

alt

Ευκαιρίες στο α΄μέρος…

Δυνατά ξεκίνησε ο Αμπελωνιακός στο παιχνίδι και μόλις στο 1΄ ο Μαρδάνης νίκησε τον Βούκια σε ανεπανάληπτο τετ α τετ και στο 24΄ένα καλό σουτ του Ρόκα έφυγε άουτ.

Η πρώτη απειλή από πλευράς Αναγέννησης ήρθε στο 33΄αλλά ο Ρόκα έβαλε την κόντρα στο σουτ με καλές προϋποθέσεις του Μπούνα και στο 44΄οι «βυσσινί» άγγιξαν το γκολ αλλά το οριζόντιο δοκάρι σταμάτησε την κεφαλιά του Βενέτη μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μάρκου Β.

alt

Όλοι στην τσίτα…, Γκόλτσιος και τέζα!

Στην επανάληψη το ματς πήρε μια «άγρια» ομορφιά με τα δυνατά μαρκαρίσματα να κυριαρχούν και τη ρέφερι κα Τσιοφλίκη να κάνει χρήση της κίτρινης κάρτας αρκετές φορές ενώ στο 67΄τα αίματα άναψαν για τα καλά όταν σε μια διεκδίκηση της μπάλας ανάμεσα σε Μπούνα και Κούρο, οι δύο τους αντάλλαξαν κλωτσιά και πάτημα, με αποτέλεσμα να αντικρίσουν την κόκκινη κάρτα και να πάρουν την άγουσα για τα αποδυτήρια.

alt

Και ενώ όλα έδειχναν πως το ματς θα οδηγούνταν στην ημίωρη παράταση, στο 93΄ο Γκόλτσιος με κεφαλιά χάρισε την νίκη-πρόκριση με 1-0 στον Αμπελωνιακό.

Η διαιτησία

alt

Σε ένα πραγματικό ντέρμπι όπου έπεφταν κορμιά, η Μάχη Τσιοφλίκη κατάφερε να βγάλει εις πέρας την δύσκολη αυτή αποστολή.

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα οι δύο βοηθοί Χρήστος Καραγιάννης και Κώστας Ακρίβος.

ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ (Τ. Παραφέστας):

alt

Γκικούδης, Ρόκα (84΄Πατρίκου), Γρηγορίου, Γκόλτσιος, Κωτούλας, Τσετιροκλής, Παλάσκας (52΄Κακαβίτσης), Μπίκος, Πρικάκης, Βούκιας (61΄Κουρούμαλος), Κούρο.

ΚΑΛΟΧΩΡΙ (Β. Μπρισίμης):

alt

Μαρδάνης, Σαμαράς, Σαΐτης, Μηλιόπουλος (86΄Μάρκου Β.), Μαλαχτάρης, Καπετάνι, Έξαρχος, Μπούνα, Σαμπάνης, Βενέτης, Μάρκου Κ. (84΄Τσιαντούλης).

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt