.:: Larisa Goal ::. Αγριεμένο… το «ατίθασο άτι»!!!
Περιφερειακό - ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣ
31 Αύγουστος 2013

Αγριεμένο… το «ατίθασο άτι»!!!

Προβολές: 2626

alt

Αγριεμένο… το «ατίθασο άτι»!!!

Με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο άνοιξε την αυλαία των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων ο Βουκεφάλας μιας και συνέτριψε τη Νίκη Νίκης με το εντυπωσιακό 6-0 και πήρε πανηγυρικά την πρόκριση για τον επόμενο γύρο του Κυπέλλου.

alt

Το συγκρότημα του Σπύρου Μούτσιου έδειξε άριστα δείγματα γραφής με το «καλημέρα» και σίγουρα ο χρόνος δουλεύει γι’ αυτούς μιας και πρόκειται για μια καινούρια ομάδα που ενισχύθηκε σημαντικά κατά τη μεταγραφική περίοδο.

Ο υψηλόσωμος Γιάννης Τσιόπας αξιοποίησε ιδανικά το μπόι του και με δύο κεφαλιές μετά από συστημένες σέντρες του Ακριβόπουλου έκανε το 2-0, για να ακολουθήσουν δύο ακόμη τέρματα από τους Μπατζιανούλη και Χαρούλη μέχρι την ανάπαυλα του ημιχρόνου.

alt

Στην επανάληψη το λαρισινό συγκρότημα άφησε το πόδι από το γκάζι αλλά κατάφερε να σημειώσει άλλα δύο τέρματα με τους Κυριάκο και τον ταλαντούχο Χατζή με εντυπωσιακό τρόπο.

ΒΟΥΚΕΦΑΛΑΣ (Σ. Μούτσιος): Παπαζήσης, Γεωργαντζιάς, Νεράντζης Κ. (46΄Συγκούνας), Ευσταθιάδης, Τσιόπας, Τσιακάρας, Ακριβόπουλος (65΄Χατζής), Λαζάρου, Μπατζιανούλης, Χαρούλης (60΄Κοκκάλας), Κυριάκος Γ.

alt

Έβαλε τελεία…

Ο Βουκεφάλας έφτασε στην ολοκλήρωση του ρόστερ μιας και προχώρησε σε δύο ακόμη σημαντικές προσήθηκες μιας και απέκτησε τους Νίκο Παλάσκα από τον Άρη Κουλουρίου και Κώστα Σάββα από ομάδα της Ξάνθης, οι οποίοι αναμένονται να δώσουν αρκετές λύσεις στην αμυντική γραμμή της ομάδας.

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


alt

<alt

>

alt

>

>

alt

alt

alt

alt