.:: Larisa Goal ::. Μοιρασιά στο ντέρμπι στη Νεάπολη…
Περιφερειακό - Εφηβικό - Παιδικό
16 Μάρτιος 2016

Μοιρασιά στο ντέρμπι στη Νεάπολη…

Προβολές: 1395

alt

Μοιρασιά στο ντέρμπι στη Νεάπολη…

Ηρακλής Λάρισας και Ακαδημία Γ. Πλίτση μοιράσθηκαν βαθμούς και εντυπώσεις στο ισόπαλο 1-1, στο μεγάλο ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου του εφηβικού πρωταθλήματος.

alt

Αποτέλεσμα που διατηρεί τον Ηρακλή στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, με την Ακαδημία Γ. Πλίτση να βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής.

Ο Χατζόπουλος ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους μόλις στο 3΄αλλά ο Κακάμης έφτασε στην ισοφάριση λίγο πριν τελειώσει το α΄μέρος.

alt

Και το 1-1 έμεινε ως το τέλος παρά τις όποιες προσπάθειες και των δύο ομάδων να φτάσουν σε ένα γκολ, με τον Κόκοβα να έχει δύο δοκάρια για λογαριασμό της Ακαδημίας.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Ν. Βλαχούλης): Μπάκας, Χατζόπουλος, Κούρτης, Νανάς, Μπούτλας, Καραγιάννης, Παπαγεωργίου, Παυλόπουλος Θ., Γκέκας, Παπαδημητρίου, Φιλίνδρας, Φιλιππίδης, Παπάρας, Παυλόπουλος Δ.

alt

ΑΚΑΔΗΜΙΑ Γ. ΠΛΙΤΣΗ/ΟΜΟΝΟΙΑ (Λ. Λαζαρίδης): Λιάκος, Μαλαμούδης, Τριανταφύλλου, Κόκοβας, Τανός, Δανιλούδης. Πατέτσος, Ανυφαντής, Μπράτσος, Κατσαβός, Χαζιζάι, Πραγκαφίλλης, Λόι, Γκούτρας, Ντιντής, Φωκούλης, Τριανταφύλλου.

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


alt

<alt

>

alt

>

>

alt

alt

alt

alt