.:: Larisa Goal ::. Η Μάνδρα έδωσε τα ηνία στον Παπαναστασίου…
16 Ιούνιος 2018

Η Μάνδρα έδωσε τα ηνία στον Παπαναστασίου…

alt

Η Μάνδρα έδωσε τα ηνία στον Παπαναστασίου…

Τέλος καλό, όλα καλά για την Α.Ε. Μάνδρας που έστω και δύσκολα εξασφάλισε την παραμονή στον 1ο όμιλο της Β΄ΕΠΣΛ που ήταν και ο πρωταρχικός στόχος.

Σε μια χρονιά που δεν έλειψαν οι δυσκολίες αλλά οι διοικούντες κατάφεραν να βγάλουν την δύσκολη αποστολή εις πέρας και για τον λόγο αυτό ξεκίνησαν από τώρα τον σχεδιασμό ενόψει της νέας χρονιάς, δίνοντας τα ηνία του πάγκου στον έμπειρο τεχνικό Γιάννη Παπαναστασίου.

Η ανακοίνωση:

«Με τον έμπειρο και πετυχημένο προπονητή Γιάννη Παπαναστασίου συμφώνησε η Α. Ε Μάνδρας να συνεχίσει τη νέα σεζόν. Επίσης ανακοινώθηκε η ημερομηνία της γνωριμίας με τους ποδοσφαιριστές που θα γίνει στις 28 Ιουνίου και στις 20:30 στο γήπεδο της Ραχούλας. Η παρουσία όλων κρίνεται απαραίτητη. Αναμένεται να γνωστοποιηθεί και η ημερομηνία έναρξης της προετοιμασίας».

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


Αρθρογραφία

Προσφέρουν έργο…

Προσφέρουν έργο…

Τόπο στα νιάτα, όχι μόνο στις ομάδες που αρκετές από αυτές χρησιμοποιούν παιδιά νεαρής ηλικίας, αποτελώντας το μέλλον των συλλόγων αλλά τόπο στα νιάτα θα προσθέσουμε εμείς και στους πάγκους.

Περισσότερα...

Μπαλαδόφατσα… ο Λιάκουρας

Μπαλαδόφατσα… ο Λιάκουρας

Μια από τις φετινές αποκαλύψεις της Δήμητρας Γιάννουλης που επενδύει στα νιάτα, είναι ο νεαρός και πολλά υποσχόμενος μεσοεπιθετικός Ηλίας Καλογιάννης.

Περισσότερα...

Βοηθάει με την εμπειρία του…

Βοηθάει με την εμπειρία του…

Μπροστά σε μια νέα πρόκληση βρίσκεται ο Θανάσης Δήμκος ο οποίος και πριν λίγο καιρό μετακόμισε στη Λάρισα για λογαριασμό του Α.Σ. Αβέρωφ 2022.

Περισσότερα...

<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt