.:: Larisa Goal ::. Μοιρασιά στο “Camp New”…
11 Νοέμβριος 2019

Μοιρασιά στο “Camp New”…

alt

Μοιρασιά στο “Camp New”…

Νίκη/Μιχαήλ (2) και Λαρισαϊκός αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1 στο “Camp New” και έβαλαν τον πρώτο πόντο στο σακούλι τους για τον 3ο όμιλο του πρωταθλήματος Κ16.

alt

Πραγματοποιήθηκε μια ενδιαφέρουσα και συνάμα αμφίρροπη αναμέτρηση, με τους γηπεδούχους να παίρνουν την πρωτοπορία στο σκορ με τον Κυρίτση ενώ είχαν κι άλλες ευκαιρίες για να σκοράρουν.

alt

Όμως οι «πράσινοι» που εμφανίστηκαν ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί, κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση με τον Κώστα Μητρούλα.

alt

Η διαιτησία

alt

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Άγγελος Κουρέτσος με βοηθό τον Νίκο Μάνη.

ΝΙΚΗ/ΜΙΧΑΗΛ 2 (Α. Πούτας):

alt

Παλέντζας, Κορομηλάς, Αργυρακούλης, Τσιλιώνης, Μιλήγκας, Χίντα, Τζιμαγιώργης, Τσιλίγκας, Χαμαϊδης, Κυρίτσης, Γαλάνης, Χατζής, Σακογιάννης, Καρατόλιος, Πετρίκης, Γιακοβής.

ΛΑΡΙΣΑΪΚΟΣ (Ζ. Χολέβας):

alt

Πατέτσος, Παράφορος, Σωτηρόπουλος, Σαράφης, Μητρούλας Δ., Κίτσας, Καζατζής, Ανδρέου, Μητρούλας Κ., Ελιζόπουλος Δ., Ελιζόπουλος Π., Σφόρτσας, Βλαχογιάννης.

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


Αρθρογραφία

Στον έβδομο ουρανό ο Μόρας!

Στον έβδομο ουρανό ο Μόρας!

Ο πρωτοπόρος Εθνικός Νέου Κεραμιδίου στάθηκε όρθιος στο ντέρμπι κορυφής του 2ου ομίλου της Γ΄Εθνικής με αντίπαλο τη Νέα Αρτάκη και του αρκεί ένας πόντος στο φινάλε για να κατακτήσει το πρωτάθλημα και την άνοδο στη Super League 2.

Περισσότερα...

Πρώτα πανηγύριζε, τώρα καμαρώνει…

Πρώτα πανηγύριζε, τώρα καμαρώνει…

Πάνε αρκετά χρόνια από τότε που ο Χρήστος Τασιούλας τα «παστέλωνε» για λογαριασμό του αγαπημένου του Κεραυνού Δένδρων, ένας εξαιρετικός επιθετικός, με ευχέρεια στο σκοράρισμα.

Περισσότερα...

Μεγάλη υπόθεση η αναγνώριση…

Μεγάλη υπόθεση η αναγνώριση…

Ειδικά έτσι όπως έχει γίνει η κοινωνία γενικότερα, αποτελεί μεγάλη υπόθεση η εκτίμηση και η αναγνώριση τη σήμερον ημέρα.

Περισσότερα...

<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt