Αυτούς έχει, αυτούς εμπιστεύεται…

Αυτούς έχει, αυτούς εμπιστεύεται…
Και η νέα σεζόν θα βρει τον Νίκο Παπανικολάου στο τιμόνι του Φιλοκτήτη Μελιβοίας, έχοντας ακριβώς τα ίδια υλικά στα χέρια του και απλά καλείται να παρουσιάσει και πάλι μια ανταγωνιστική ομάδα.
Προπονητής που δεν έχει τρελές απαιτήσεις αλλά αντίθετα αρκείται με αυτά που διαθέτει η «φαρέτρα» αφού γνωρίζει πως μέσα από σκληρή δουλειά και συλλογική προσπάθεια, μπορεί να βγει κάτι καλό.
Άλλωστε σε όποιον πάγκο κι αν κάθισε, πρόσφερε έργο, περνώντας τη δική του φιλοσοφία…
Τελευταία
- Να επιστρέψει στις επιτυχίες θέλει ο Π.Ο.Ε…
- Μονόδρομος η νίκη για την Ανθούπολη…
- Νέα πρόκληση για τους “brothers”!
- Κουρδής, ο ορισμός της ψυχάρας!
- Αγάπη για τον Φαλανιακό!
- Μοναδικές οι κόντρες τους!
- …με Ιταλική φινέτσα
- Παραίτηση Στουρνάρα από τον Π.Ο.Ε…
- ΑΕΛ… από κούνια!
- «Μακ», ψυχάρα για πάντα Μελιάρα!
Δημοφιλή
Αρθρογραφία
ΑΕΛ… από κούνια!
ΑΕΛ… από κούνια!
Φάνης Τσιάτας και Βασίλης Καραλούλης έκαναν τα πρώτα τους ποδοσφαιρικά βήματα στην ακαδημία της ΑΕΛ, φορώντας την αγαπημένη τους «βυσσινί» φανέλα.
Περισσότερα...«Μακ», ψυχάρα για πάντα Μελιάρα!
«Μακ», ψυχάρα για πάντα Μελιάρα!
Αν και η Ένωση Μελίας απέχει από τα τοπικά δρώμενα της ΕΠΣΛ τα τελευταία χρόνια, πρόλαβε με τη σειρά της να αφήσει το στίγμα της, έχοντας στις τάξεις της μια σειρά από εξαιρετικούς παίκτες που έκαναν τη διαφορά.
Περισσότερα...Φόβος και τρόμος!
Φόβος και τρόμος!
Από τη Νεάπολη και τον Ηρακλή Λάρισας έχουν περάσει εξαιρετικοί ποδοσφαιριστές όπου ο καθένας φρόντισε να αφήσει το στίγμα του.
Περισσότερα...
























>
















