.:: Larisa Goal ::. Η Δήμητρα Γιάννουλης έδειξε το κοινωνικό της πρόσωπο…
19 Απρίλιος 2024

Η Δήμητρα Γιάννουλης έδειξε το κοινωνικό της πρόσωπο…

alt

Η Δήμητρα Γιάννουλης έδειξε το κοινωνικό της πρόσωπο…

Για μια ακόμη φορά η Δήμητρα Γιάννουλης έδειξε το κοινωνικό της πρόσωπο διοργανώνοντας φιλικό παιχνίδι του τμήματος Κ8 με τα παιδιά ''ΚΔΑΠ ΜΕ Αγάπη Λάρισας''.

Με αφορμή την Παγκόσμια Εβδομάδα Ευαισθητοποίησης για τον Αυτισμό σε συνδυασμό με το γεγονός ότι τα παιδιά αυτά φιλοξενούνται στο γήπεδο για προπονήσεις καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς, οι ιθύνοντες του συλλόγου με εμπνευστή τον υπεύθυνο της ακαδημίας, Άγγελο Αγγελακόπουλο, φρόντισαν να μοιράσουν χαμόγελα μέσα από έναν ποδοσφαιρικό αγώνα.

alt

Χαρακτηριστικό ήταν το ποστάρισμα στο “FB” του έμπειρου τεχνικού-ευαισθητοποιημένου σε τέτοια θέματα, καταδεικνύοντας τη σπουδαιότητα της εκδήλωσης αυτής:

«Αρσένη, Βασίλη, Δημητράδες (2), Θοδωρή, Κώστα, Νεκτάριε, Σπύρο οι στιγμές που μας χαρίσατε ήταν μοναδικές και συγκινητικές και μας υπενθυμίσατε σε αυτόν τον κυκεώνα των εξελίξεων, ότι το μοναδικό πράγμα που χρειάζεται ένα παιδί μέσα και έξω από το γήπεδο για να υπάρξει αχτίδα ελπίδας, είναι το ΠΑΙΧΝΙΔΙ, το ΤΡΕΞΙΜΟ, το ΓΕΛΙΟ, η ΟΜΑΔΙΚΟΤΗΤΑ, η ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ, η ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗ. Σε όλη αυτήν την προσπάθεια έχετε δίπλα σας έναν άξιο άνθρωπο και παιδαγωγό, Γιώργο!!!

Για εμένα προσωπικά ήταν μακράν ο σπουδαιότερος και σημαντικότερος αγώνας μου ως προπονητής τμημάτων υποδομής. Σας περιμένουμε για τη ρεβάνς».

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


Αρθρογραφία

«Κάσπερ» όπως τον παλιό καλό καιρό!

«Κάσπερ» όπως τον παλιό καλό καιρό!

Ο φετινός Δευκαλίων Κρανιάς επέστρεψε δριμύτερος στα τοπικά δρώμενα, με πολλά παιδιά που κατάγονται από το χωριό, νέους και συνάμα φιλόδοξους που διψάνε για διακρίσεις.

Περισσότερα...

Τιμή μας που τον έχουμε κοντά μας!

Τιμή μας που τον έχουμε κοντά μας!

Αν μη τι άλλο η παρουσία του Κατερινιώτη στην καταγωγή, Ηλία Μανίκα στα γήπεδα της ΕΠΣΛ και πιο συγκεκριμένα στην ομάδα του Μύτικα Καλυβίων, αποτελεί πολυτέλεια-τιμή!

Περισσότερα...

Αγάπη για τον τόπο (2)…

Αγάπη για τον τόπο (2)…

Και με τη βούλα πρωταθλητής στον 1ο όμιλο της Γ΄ΕΠΣΛ, αναδείχθηκε ο Μύτικας Καλυβίων μετά την άνετη νίκη απέναντι στο Δασοχώρι, δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε.

Περισσότερα...

alt

<alt

>

alt

>

>

alt

alt

alt

alt