.:: Larisa Goal ::. Στο ρελαντί ο Αστέρας…
27 Απρίλιος 2024

Στο ρελαντί ο Αστέρας…

alt

Στο ρελαντί ο Αστέρας…

Στο ρελαντί ο Αστέρας Μελισσοχωρίου επικράτησε εκτός έδρας του Μαχητή Τερψιθέας με 4-0 και παραμένει σταθερά στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Μόλις στο 6΄ ο Μουμίν Μπιρόλ έβαλε σε θέση οδηγού τον Αστέρα και με το ξεκίνημα της επανάληψης ο Νικόλι πέτυχε το 0-2 μετά από πάσα του Χριστώνη.

Στο 62΄ο Καραμάνος ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-3 μετά από νέα ασίστ του Χριστώνη και στο 65΄ο Νικόλι διαμόρφωσε το τελικό 0-4, μετά από προσπάθεια του Τσιαντούλη.

ΤΕΡΨΙΘΕΑ (Ν. Χατζημπύρος): Μήτηλης, Κουφοζήσης, Παπαδημητρίου (61′ Δρόσος), Μήτρος Δ., Αγγελής Ι., Μούμος, Ζησόπουλος, Ριζούλης, Λιόβας (46′ Ιωάννου), Ζούγκα Μαρ., Τσοπουρίδης.

ΜΕΛΙΣΣΟΧΩΡΙ (Κ. Μπακατσής): Κουκούτσης, Σδράλης Β. (76′ Ντάνιελ), Γουργιώτης, Κολοβός, Αβδουλάς, Μπιρόλ (76′ Σδράλης Αλ.), Νικολαΐδης (56′ Βασιλειάδης), Καραμάνος, Χριστώνης, Τσιαντούλης, Νικόλι (67′ Σπανός).

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


Αρθρογραφία

Πανέτοιμοι για την κούπα…

Πανέτοιμοι για την κούπα…

Βασίλης Δελητζάνης και Κώστας Κουσιάς διαπρέπουν στα παράλια με τη φανέλα της Ακαδημίας Πλαταμώνα και μάλιστα έχουν κάθε λόγο να χαμογελάνε μετά τη μεγάλη πρόκριση στον τελικό της ΕΠΣ Πιερίας.

Περισσότερα...

Το «σήκωσε» ο Μάκαρος!

Το «σήκωσε» ο Μάκαρος!

Τι άλλο να ζητήσει από την ποδοσφαιρική του ζωή ο Μάκης Παλάσκας ο οποίος σήκωσε… στον έβδομο ουρανό την κούπα του Κυπελλούχου που κατέκτησε το Κιλελέρ, ως εμβληματικός αρχηγός!

Περισσότερα...

Μαζί με την κοράκλα…

Μαζί με την κοράκλα…

Ο παλαίμαχος πορτιέρο του Σμόλικα και νυν προπονητής τερματοφυλάκων, Γιάννης Γραβάνης έζησε έντονα τον μεγάλο τελικό.

Περισσότερα...

alt

<alt

>

alt

>

>

alt

alt

alt

alt