.:: Larisa Goal ::. Με το δεξί… Βούναινα, Αβέρωφ, Μελισσοχώρι και Ελευθεραί
Περιφερειακό - Α1 ΕΠΣΛ
22 Σεπτέμβριος 2018

Με το δεξί… Βούναινα, Αβέρωφ, Μελισσοχώρι και Ελευθεραί

Προβολές: 2983

alt

Με το δεξί… Βούναινα, Αβέρωφ, Μελισσοχώρι και Ελευθεραί

Με το δεξί… ξεκίνησαν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις τα φιλόδοξα φέτος Βούναινα καθώς επιβλήθηκαν με 2-1 του Φιλοκτήτη Μελιβοίας (εδώ ρεπορτάζ των αγώνων της Α1 ΕΠΣΛ).

Οι γηπεδούχοι του Βασίλη Ταχτιντή φρόντισαν να βάλουν γερά θεμέλια από τα πρώτα λεπτά καθώς μόλις στο 4΄ο Αλέξης Τζατζάκης έκανε το 1-0 και τρία λεπτά αργότερα ο Ηλίας Χριστοδούλου πέτυχε το 2-0.

Ο Φιλοκτήτης που προσπάθησε να αφυπνιστεί στην επανάληψη, το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο φινάλε με τον Κώστα Κοταρέλα στο τελικό 2-1.

ΒΟΥΝΑΙΝΑ (Β. Ταχτιντής): Χαβίλας, Κατσιώτης, Φαρμάκας, Σουπεκιώτης, Μερτζανίδης Η., Μούμος, Χατζηλιάδης Γ. (72΄Ραπτόπουλος), Κορδέλας (80΄Βλησαρούλης), Τζατζάκης (77΄Νεπάζης), Χριστοδούλου, Γκατζούλης.

ΜΕΛΙΒΟΙΑ (Α. Ευαγγέλου): Γρηγορίου, Δεμέστιχας (90΄Καψάλης), Πασιάς Δ. (76΄Καραμάνης), Κουβαράς (46΄Λαδάς), Πλατσάς, Σπετίμ, Ντούμος (59΄Γκουντάρας Η.), Παπαρίζος, Μυλωνάς, Παπαρίζος, Κοταρέλας.


ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΟΣ 1

ΑΒΕΡΩΦ 5

Το ντέρμπι των νεοφώτιστων στο γήπεδο της Νίκαιας βάφτηκε «μπλε» με τον ΠΑΟΛ Αβέρωφ να κερδίζει με το επιβλητικό 5-1 τον νεανικό Παναγροτικό.

Οι «μπλε» έδειξαν τις διαθέσεις τους από το ξεκίνημα με τον Θωμά Κουσιά μόλις στο 6΄να κάνει το 0-1 και στο 38΄ο Ηλίας Λιλολάρι πέτυχε το 0-2.

Με το ξεκίνημα της επανάληψης και πιο συγκεκριμένα στο 51΄ο Χρήστος Δημόπουλος μείωσε σε 1-2 αλλά έξι λεπτά αργότερα ο Γιώργος Ελευθέρογλου πέτυχε το 1-3.

Τα πράγματα για τους «πράσινους» έγιναν ακόμη πιο δύσκολα με την αποβολή του Καλλιμάνη και τον Λιλολάρι να ευστοχεί από την άσπρη βούλα για το 1-4.

Το τελικό 1-5 σημείωσε ο Ντέκας (86΄).

ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ (Β. Μπρισίμης): Καλλιμάνης, Γεωργόπουλος (81΄Παπαδημητρίου), Ψαρούλης, Πανδρεμένος, Μούτσιος, Ξιώνης (46΄Μαστακούλης), Ανδρεόπουλος (46΄Ντελόπουλος), Δημόπουλος, Βλαχάκης, Τσανάκας (65΄Πανδρεμένος), Φουρίκης.

ΑΒΕΡΩΦ (Δ. Κουκουλιάφκας): Κατωτικίδης, Πατρίκης (73΄Στεργίου), Μητσιός (81΄Μπαντέλας), Μούτσα, Κοτρώτσιος Χ., Λιλολάρι, Ντέκας, Γραμμένος Θ. (56΄Μπαρούτας), Κουσιάς (69΄Κουκουράβας), Παρλάντζας, Ελευθέρογλου Γ.


ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙ 0

ΕΛΕΥΘΕΡΑΙ 1

Χάρη στο τέρμα που σημείωσε ο Θέμης Παιδής στο 88΄, ο Α.Ο. Ελευθεραί πέρασε νικηφόρα από το Μαυροβούνι κερδίζοντας την ομώνυμη ομάδα με 1-0 και ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στο νέο πρωτάθλημα.

Πραγματοποιήθηκε μια ενδιαφέρουσα και συνάμα αμφίρροπη αναμέτρηση, με τα «λιοντάρια» όμως να έχουν την ουσία.

ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙ (Λ. Αγγλόπουλος): Μαγαζιώτης, Μπάγκας Δ. (69΄Τατσέλος), Σάπιος, Σιδέρης, Μαντζαφούλης, Κολιοφούτης, Τριάντης, Μπατζέλας Ν., Αρσένης, Ακριβόπουλος (79΄Νότας), Χατζηλιάδης Σ.

ΕΛΕΥΘΕΡΑΙ (Α. Ταυλαρίδης): Mόσιαλος, Ανυφαντής, Ποντίκας, Βλησαρούλης, Κολοβός, (46΄Ζησόπουλος), Καραγκιόζης (74΄Βασιλόπουλος), Χατζής Κ., Χατζής Γ. (90΄Μάστορας), Θεοδώρου, Μαυρουδής (91΄Βατμανίδης), Παιδής.


ΜΕΛΙΣΣΟΧΩΡΙ 2

ΜΕΣΟΧΩΡΙ 0

Έλαμψε… στην πρεμιέρα ο Αστέρας Μελισσοχωρίου καθώς ξεπέρασε ανώδυνα το εμπόδιο της νεοφώτιστης Ελπίς Μεσοχωρίου επικρατώντας με 2-0.

Ιδανική αρχή για το συγκρότημα του Σπύρου Μούτσιου που παρουσίασε ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο απέναντι στην ομάδα του Φάνη Τσέλιου που κατέβαλλε φιλότιμες προσπάθειες.

Ο Χρήστος Αγγελακόπουλος ήταν αυτός που έβαλε μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους στο 69΄και λίγο πριν το φινάλε ο Γιώργος Λιντέρης διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

ΜΕΛΙΣΣΟΧΩΡΙ (Σ. Μούτσιος): Κουκούτσης, Σδράλης, Μαλαχτάρης (51΄Γουργιώτης), Αγγελούλης, Αβδουλάς, Αγγελακόπουλος, Λιντέρης, Λιάγκας (65΄Μαλλιάρας), Χαρούλης, Βουτυρίτσας (90΄Σδράλης), Νούσιας (74΄Ζαφειρίου).

ΜΕΣΟΧΩΡΙ (Φ. Τσέλιος): Λικάι, Χαράλαμπος Κ., Μουσιάρης Θ. (66΄Καραγιάννης), Μούσιος Φ., Λέτσιος Γ., Φράντζας Ρ. (90΄Χαράλαμπος Γ.), Κουζιώνης, Σαπάκος, Πεπκολάι (85΄Μαρκούιας), Καρακώστας (71΄Καλογιάννης), Καραμάνος.

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


alt

<alt

>

alt

>

>

alt

alt

alt

alt