Ο «Τζάτζα» είχε τον τελευταίο λόγο…

Ο «Τζάτζα» είχε τον τελευταίο λόγο…
Με εντυπωσιακή ανατροπή στο φινάλε και δράστη τον Αλέξη Τζατζάκη, το ΤΕΕ πανηγύρισε μια σπουδαία νίκη επικρατώντας της ΠΥΛ με 2-1.

Παιχνίδι που παρουσίασε έντονο ενδιαφέρον, με τους Πυροσβέστες που πραγματοποιούν δυναμικό ξεκίνημα στο φετινό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου Εργαζομένων, να παίρνουν προβάδισμα στο σκορ μόλις στο 10΄με την κεφαλιά του Παναγιώτη Κόμη κάνοντας το 1-0.

Όμως στη συνέχεια το ΤΕΕ έβγαλε αντίδραση και κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσια με σκόρερ τον Ορέστη Ζηρδέλη με ωραίο σουτ στο 80΄για το 1-1.

Και στο 94΄ ο «Τζάτζα» με πλασέ βρήκε δίχτυα και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του για το τελικό 1-2.

Αξίζει να σημειωθεί πως από το 60΄η ΠΥΛ αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής.

Η διαιτησία

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Νίκος Κακάνης.
ΠΥΛ:

Κωνστάντος, Ζαχαρός, Βασιλός, Καραλής, Μακρής, Κόμης, Βλαχοστέργιος, Παύλου, Λίταινας, Λέτσιος, Πατέρας, Χαρίτος, Ντάνας, Γωγουβίτης, Γεωργούλας, Αρβυθάς, Κακαγιάννης, Τσικριτσής.
ΤΕΕ:

Αποστολάκης, Γαββές, Πρεζεράκος, Μπουζούκης, Ζηρδέλης, Καμβούκος, Καλόγηρος, Ράπτης, Παπαδημητρίου, Αντωνόπουλος, Θεοδώρου, Γκουντουβάς, Ρουμελιώτης, Τζατζάκης, Αντωνόπουλος.
Τελευταία
- Ο «Τζάτζα» είχε τον τελευταίο λόγο…
- Κορυφή… για ΕΣΠΕΘ και Λογιστές
- Στον τελικό οι Ατρόμητοι!
- Αγωνία για τη μάχη της ανόδου…
- Σημαντικό παιχνίδι στο «Γ. Μητσιμπόνας»…
- Νέα εκτός έδρας δοκιμασία για τον Π.Ο.Ε…
- Μεγάλο ματς στη Φιλιππούπολη…
- Οι παρατηρητές των αγώνων της Α’ DE-TOX και Β΄ΕΠΣΛ…
- Νίκη και κορυφή για τον Απόλλωνα Λάρισας…
- «Άσφαιρα πυρά»… στην Τσαριτσάνη
















>
















