Αφανείς ήρωες…

Αφανείς ήρωες…
Ο νεαρός τεχνικός της Δόξας Βλαχογιαννίου, Δημήτρης Αλεξανδρής αισθάνεται ιδιαίτερα τυχερός που έχει στο πλευρό του δύο στενούς συνεργάτες που μοχθούν σε καθημερινή βάση.
Και πιο συγκεκριμένα, Δημήτρης Καρατζιόλης και Γιάννης Νινίκας, βρίσκονται στο πλευρό του από το ξεκίνημα της χρονιάς και προσφέρουν πολύτιμες υπηρεσίες προκειμένου οι «ροχιμπλάνκος» να εμφανίζονται όσο πιο ανταγωνιστικοί γίνεται σε κάθε ματς.
Αφανείς ήρωες, δύο άνθρωποι που έχουν χρόνια στον χώρο και γνωρίζουν καλά πρόσωπα και καταστάσεις.
Τελευταία
Δημοφιλή
Αρθρογραφία
Οι αξίες θα πρέπει να αναγνωρίζονται…
Οι αξίες θα πρέπει να αναγνωρίζονται…
Οι αξίες θα πρέπει να αναγνωρίζονται και αυτό το γνωρίζουν καλά εκεί στο στρατόπεδο της Αναγέννησης Ολύμπου, κάνοντας το πράξη στη νικηφόρα αναμέτρηση με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης.
Περισσότερα...Πενθούν… τα Πλατανούλια
Πενθούν… τα Πλατανούλια
Στο πένθος έχει βυθιστεί η μικρή κοινωνία των Πλατανουλίων και η τοπική ομάδα του Κεραυνού, μετά τον άδικο χαμό του Θοδωρή Ζαμπόγια.
Περισσότερα...Σε οικείο περιβάλλον…
Σε οικείο περιβάλλον…
Πάντως ο τεχνικός του Δευκαλίωνα Κρανιάς, Γιώργος Λυκοκώστας βρέθηκε σε οικείο περιβάλλον, το περασμένο Σάββατο στο γήπεδο του «Κουκουλίτσιος-Μουσιάρης» μιας και φόρεσε κατά το παρελθόν τη φανέλα του Τοξότη.
Περισσότερα...























>
















