Ad Here
28 Απρίλιος 2026

Η Ανδρέου έτοιμη για τη νέα πρόκληση της Εθνικής!

alt

Η Ανδρέου έτοιμη για τη νέα πρόκληση της Εθνικής!

Και οι προκλήσεις-προσκλήσεις καλά κρατούν για την ταλαντούχα αρχηγό της γυναικείας ομάδας της ΑΕΛ, Ευαγγελία Ανδρέου η οποία βρίσκεται και πάλι στις κλήσεις της Εθνικής WU16 ενόψει του Αναπτυξιακού Τουρνουά UEFA WU16 που θα πραγματοποιηθεί στη Σερβία το διάστημα 1-11 Μαϊου.

Και δεν είναι η πρώτη φορά που η χαρισματική αυτή παίκτρια θα φορέσει το εθνόσημο στο στήθος καθώς έχει ήδη αποκτήσει πλούσιες εμπειρίες από τη συμμετοχή της στα διεθνή φιλικά με την Γεωργία και την Πορτογαλία, στους επίσημους αγώνες στην Αλβανία για τον πρώτο γύρο των προκριματικών του EURO και τελευταία στη Νορβηγία για τη δεύτερη φάση των επίσημων αγώνων για το EURO.

alt

Πάντως κακά τα ψέματα, η Λαρισαία στράικερ με καταγωγή από το Δαμάσι, βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση το τελευταίο διάστημα και ήταν η μεγάλη πρωταγωνίστρια τόσο στη μεγάλη νίκη που σημείωσε η ΑΕΛ με 2-1 απέναντι στην Πανσερραϊκή, σώζοντας την παρτίδα μιας και πέτυχε το νικητήριο τέρμα, όσο και με την Κ17 της ΑΕΛ όπου βρήκε δίχτυα (1-0) στην εκτός έδρας αναμέτρηση απέναντι στον Ιάλυσο και οδήγησε τις «βυσσινί» στην ημιτελική φάση.

Μια γεννημένη ηγέτιδα που στα δύσκολα μπαίνει μπροστά και συμπαρασύρει και τις συμπαίκτριες της όπως συμβαίνει με την ΑΕΛ.

Και όλα αυτά μόνο τυχαία δεν είναι αλλά απόρροια της σκληρής δουλειάς, της θέλησης και της προσήλωσης στον στόχο για διάκριση, για ένα κορίτσι που βαδίζει με αργά αλλά σταθερά βήματα προς τον δρόμο της καταξίωσης.

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


Αρθρογραφία

Ο Κίσσαβος Συκουρίου δεν ξεχνά…

Ο Κίσσαβος Συκουρίου δεν ξεχνά…

Πριν την έναρξη του αγώνα ανάμεσα στον Κίσσαβο Συκουρίου και τον Οικονόμο Τσαριτσάνης, η διοίκηση των «κιτρινόμαυρων», τίμησε τον βετεράνο τερματοφύλακα Παναγιώτη Νούσια.

Περισσότερα...

100 χρονιά μπροστά… ο κυρ-Γιώργος!

100 χρονιά μπροστά… ο κυρ-Γιώργος!

Κάτι παραπάνω από αφόρητη ήταν η ζέστη την περασμένη Κυριακή το μεσημέρι στο γήπεδο του Αμπελώνα εκεί όπου η Κ15 της ΑΕΛ φιλοξενούσε την αντίστοιχη της Κηφισιάς.

Περισσότερα...

Δώστους τους ταλέντα και πάρτους την ψυχή!

Δώστους τους ταλέντα και πάρτους την ψυχή!

Ο Μίλτος Ζιάκας δεν είναι κανένας χθεσινός στον χώρο και έχει αφήσει για τα καλά το στίγμα του στα γήπεδα της ΕΠΣΛ.

Περισσότερα...

alt

<alt

>

alt

>

>

alt

alt

alt

alt