Συνεχίζει ο Παπάγγελος στους «πετεινούς»…

Συνεχίζει ο Παπάγγελος στους «πετεινούς»…
Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, ο Μάριος Παπάγγελος θα συνεχίσει να φορά τον «πετεινό» στο στήθος βοηθώντας τον Α.Ο. Μαυροβουνίου στην καινούρια προσπάθεια.
Η ανακοίνωση:
«Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε την ανανέωση της συνεργασίας μας με τον Μάριο Παπάγγελο για τη σεζόν 2026/27.
Ο Μάριος, ακραίος αμυντικός με 2 χρόνια παρουσίας στο ρόστερ μας, ξεκινά την 3η σεζόν του με τη φανέλα του Α.Ο. Μαυροβουνίου. Παίκτης με ήθος, εργατικότητα που έχει προσφέρει πολλές λύσεις και στα δύο άκρα της άμυνας τις 2 προηγούμενες σεζόν».
Τελευταία
- Ζιώγας, ο «εκλεκτός» για τον Απόλλωνα Λάρισας…
- Άλλα κόλπα για το «φάντομ»...
- Ανακοίνωση ΕΠΣΝ Λάρισας για ΠΑΕ ΑΕΛ και κ. Ζήση Στυλιανό
- Νέες ανανεώσεις στον ΠΑΟΛ Αβέρωφ…
- Συνεχίζει ο Παπάγγελος στους «πετεινούς»…
- Ξεκίνησε ο σχεδιασμός στον Δαμασιακό…
- Νέα πρόκληση για τον Ράπτη…
- Το ευχαριστώ του Βενέτη…
- …και οι «μικροί» θα παίζουν μπάλα στη Γαλήνη
- Καλό ταξίδι πρόεδρε…
Δημοφιλή
Αρθρογραφία
Καλό ταξίδι πρόεδρε…
Καλό ταξίδι πρόεδρε…
Σε ηλικία 99 ετών «έφυγε» από τη ζωή, ο Βασίλης Βαρνάς, ένας από τους πιο επιτυχημένους επιχειρηματίες της πόλης ενώ ασχολήθηκε και με το ποδόσφαιρο.
Περισσότερα...Θέλουν να βάλουν και φέτος το στίγμα τους…
Θέλουν να βάλουν και φέτος το στίγμα τους…
Εκεί στον Απόλλωνα Γαλήνης την έχουν δει οικογενειακά, έτσι έχουν μάθει να λειτουργούν και ανάλογα θα πράξουν και φέτος στο νέο πρωτάθλημα της Γ΄ΕΠΣΛ, βάζοντας ψηλά τον πήχη.
Περισσότερα...Έσμιξαν οι πρωταθλητές!
Έσμιξαν οι πρωταθλητές!
Συνάντηση κορυφής ή καλύτερα συνάντηση πρωταθλητών είχαμε στην πρωτεύουσα, με τα ξαδέρφια, Γιώργος και Χρήστος Λιάπης να σμίγουν.
Περισσότερα...
























>
















