Συνεχίζονται οι ανανεώσεις στον Σμόλικα...

Συνεχίζονται οι ανανεώσεις στον Σμόλικα...
Μετά τον Ντέιβ Γκιόνα και οι Νίκος Μπαργιώτας και Γιάννης Πονηρός θα συνεχίσουν να φοράνε τα «πράσινα» του Σμόλικα και τη νέα σεζόν μιας και ανανέωσαν τη συνεργασία τους.
Η ανακοίνωση για Μπαργιώτα και Πονηρό:
Το ΔΣ του Σμόλικα Φαλάνης ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με δύο ακόμη ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα συνεχίσουν να αγωνίζονται με τα χρώματα της ομάδας μας και τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Ο Νίκος Μπαργιώτας και ο Γιάννης Πονηρός παραμένουν στο δυναμικό του Σμόλικα, ενισχύοντας με την παρουσία τους τη συνέχεια και τη σταθερότητα του συλλόγου. Η διάθεση για δουλειά, η αγωνιστική τους συνέπεια και η προσήλωσή τους στους στόχους της ομάδας αποτελούν σημαντικά στοιχεία για την πορεία που θέλουμε να χαράξουμε τη νέα σεζόν.
Η παραμονή τους επιβεβαιώνει το εξαιρετικό κλίμα που υπάρχει στον σύλλογο και την κοινή επιθυμία να συνεχίσουμε μαζί, διεκδικώντας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε κάθε αγωνιστική πρόκληση.
Ευχόμαστε και στους δύο υγεία, δύναμη και μια σεζόν γεμάτη επιτυχίες, τόσο σε προσωπικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο.
Νίκο και Γιάννη, καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία, πάθος και πολλές επιτυχίες με τη φανέλα του Σμόλικα!
Η ανακοίνωση για Γκιόνα:
«Ο Σμόλικας Φαλάνης ανακοινώνει με χαρά την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Ντέιβ Γκιόνα, ο οποίος θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα της ομάδας μας και τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Ο Ντέιβ αποτελεί ένα σημαντικό μέλος του ρόστερ μας και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που θα συνεχίσει να βρίσκεται στην οικογένεια του Σμόλικα, συμβάλλοντας με την ποιότητά του στην επίτευξη των στόχων της ομάδας. Του ευχόμαστε υγεία, δύναμη και μια επιτυχημένη αγωνιστική χρονιά, με πολλές προσωπικές και ομαδικές διακρίσεις. Ντέιβ, σου ευχόμαστε καλή σεζόν με υγεία και κάθε επιτυχία».
Τελευταία
- Ο Χριστώνης έκανε την αρχή στον Φαλανιακό…
- Υψηλοί στόχοι για τον Αετό Αμυγδαλέας…
- Στη γύρα ο Χατζής…
- Ελεύθερος ο «Καντέ»…
- Ο Κακαζούκης στο τιμ του Αμπελωνιακού…
- Ανανέωσε ο Κύκε στα Αμπελάκια…
- Επιστροφή «Ράφα» στο Μαυροβούνι…
- Συνεχίζονται οι ανανεώσεις στον Σμόλικα...
- Από τη Φιλιππούπολη στην Τούμπα!
- Στον 4ο όμιλο οι λαρισινές ομάδες της Γ΄Εθνικής…
Δημοφιλή
Αρθρογραφία
Ο Σμόλικας στην καρδιά του!
Ο Σμόλικας στην καρδιά του!
Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, ο Λαρισαίος προπονητής, Νίκος Γκαλίτσιος θα βρίσκεται στην άκρη του πάγκου της γυναικείας ομάδας του Οδυσσέα Μοσχάτου που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Α΄Εθνικής.
Περισσότερα...Πρόσφεραν πολλά στον Δαμασιακό…
Πρόσφεραν πολλά στον Δαμασιακό…
Ο Χρήστος Λόλας υπήρξε σπουδαίος ποδοσφαιριστής στα νιάτα του αλλά μεγαλούργησε και από την άκρη του πάγκου, αυτού του αγαπημένου του Δαμασιακού.
Περισσότερα...“Respect”… στον Τάκαρο!
“Respect”… στον Τάκαρο!
Το δικό του λιθαράκι στην φετινή κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Α΄ΕΠΣΛ και την άνοδο του Ηρακλή Λάρισας στη Γ΄Εθνική, είχε και ο Γιάννης Πλιάτσικας, ένας άνθρωπος που είναι μετρ του είδους στο να κάνει «τούρμπο» τους ποδοσφαιριστές.
Περισσότερα...
























>
















