Ad Here
11 Οκτώβριος 2026

Εντυπωσιακός ο Παναγροτικός!

alt

Εντυπωσιακός ο Παναγροτικός!

Εντυπωσιακός εμφανίστηκε ο Παναγροτικός Νίκαιας στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Τοξότη τον οποίο φιλοδώρησε με τέσσερα τέρματα (4-0).

Νίκη που συνδυάστηκε και με εξαιρετική εμφάνιση από τους παίκτες του Κώστα Μπακατσή, εκμεταλλευόμενοι ιδανικά και το αριθμητικό πλεονέκτημα μετά την αποβολή του Τσαμαγκού στο 45΄ (εξύβρισε τα θεία).

Γεωργόπουλος (16΄με προβολή μετά από εκτέλεση κόρνερ του Αετόπουλου) και Κανάκης (45΄ με πλασέ μετά από γύρισμα του Φανίδη) βρήκαν δίχτυα και έβαλαν γερά θεμέλια από το α΄μέρος, για να ακολουθήσουν άλλα δύο τέρματα στην επανάληψη από τους Γελαλή (64΄ με κεφαλιά μετά από σέντρα του Νούσια) και Ανυφαντή (67΄ με εξαιρετική προσπάθεια μετά από ασίστ του Γελαλή)

Η νίκη αυτή είναι αφιερωμένη στον Κλεοντόρ Ολλομάνι και τον συντροφεύουν οι θερμότερες ευχές για περαστικά και ταχεία ανάρρωση.

Από τη μεριά τους οι παίκτες του Τοξότη απείλησαν κυρίως με τους Σπηλιώτη, Αλευρά, Ζυγοτέγο και Κοτσιβό.

ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ (Κ. Μπακατσής); Κατσανούλης, Νούσιας, Αετόπουλος (55΄Κουκλωμένος), Ψαρούλης Δ., Γεωργόπουλος, Γελαλής (80΄Οικονόμου), Μπαλανίκας (67΄Φακίτσας), Ανδρεόπουλος, Κανάκης, Ανυφαντής (67΄Παπαδήμος), Φανίδης (80΄Ψαρούλης Β.).

ΤΟΞΟΤΗΣ (Μ. Αλεξούδης): Μπερδόσι, Λύτρας, Κανιούρας (72΄Κολοκυθόπουλος), Ευαγγέλου (60΄Μπάρδας), Τσαμαγκός, Σπηλιώτης, Ραπτοτάσιος, Αλευράς, Ζυγοτέγος (72΄Μυλωνάς), Βούλγαρης (60΄Κοτσιβός), Τσιλιώνης (80΄Μικέλ).

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


Αρθρογραφία

Υπό το βλέμμα του «Τσόλο»!

Υπό το βλέμμα του «Τσόλο»!

Στο βασικό σχήμα του Τυρνάβου ξεκίνησε ο νεαρός ακραίος αμυντικός Δημήτρης Μπακογιάννης και τα πήγε εξαιρετικά για ένα ημίχρονο που αγωνίσθηκε στη νικηφόρα αναμέτρηση με το Καλοχώρι.

Περισσότερα...

Με κοινό παρανομαστή τον Σμόλικα!

Με κοινό παρανομαστή τον Σμόλικα!

Το δικό τους ποδοσφαιρικό πηγαδάκι έστησαν… πριν την έναρξη του αγώνα Τύρναβος-Καλοχώρι, οι Θάνος Δολιάνης και Αποστόλης Λιάκος.

Περισσότερα...

Βάλτε ένα γκολ, τι ζητάω!

Βάλτε ένα γκολ, τι ζητάω!

Ο άνθρωπος που κινεί τα νήματα και φέτος στον Θερμαϊκό Στομίου δεν είναι άλλος από τον Χρήστο Οικονόμου ο οποίος και έχει συνδέσει άρρηκτα το όνομα του με τους «μπλε».

Περισσότερα...

alt

<alt

>

alt

>

>

alt

alt

alt

alt