Ψυχολογική ντόπα…

Ψυχολογική ντόπα…
Αναμφίβολα η Ανθούπολη πέτυχε τη νίκη της αγωνιστικής στον 3ο όμιλο της Γ΄Εθνικής καθώς πανηγύρισε σπουδαίο «διπλό» στην έδρα του Αστέρα Σταυρού.
Μια νίκη που αναμένεται να αποτελέσει ψυχολογική ντόπα για τους «βυσσινί» του Γιάννη Τσακμακίδη που ναι μεν παραμένουν σε δεινή βαθμολογική θέση αλλά όσο κερδίζουν, ελπίζουν.
Άλλωστε τα πάντα θα κριθούν στα πλέι άουτ για το λαρισινό συγκρότημα όσον αφορά την υπόθεση σωτηρία, οπότε τέτοιες νίκες τονώνουν την αυτοπεποίθηση και την ψυχολογία των παικτών που θα δώσουν τον υπερπάντων αγώνα προκειμένου να σώσουν την παρτίδα.
Γιατί είναι μια ομάδα που διαθέτει καλό υλικό, με «δικά» μας παιδιά, νέα και φιλόδοξα που θέλουν να διακριθούν…
Τελευταία
- Νικηφόρο πέρασμα της Γαλήνης…
- Από νίκη σε νίκη «πετάει» η ΑΕΛ!
- Ματσάρα στη Γιάννουλη…
- Κοίταξε στα μάτια τον πρωτοπόρο…
- Σκόραραν Σαϊτης, Μουσταφάι και Παιδής…
- Βρήκε ξανά δίχτυα ο Γκουντρουμπής…
- Ψυχολογική ντόπα…
- Ήρθε και τα άλλαξε όλα…
- Πιο ψύχραιμος ο Ηρακλής Λάρισας…
- Σπουδαίο «διπλό» για την Ανθούπολη…
Δημοφιλή
Αρθρογραφία
Έζησαν μεγάλες στιγμές (1)
Έζησαν μεγάλες στιγμές (1)
Δημήτρης Αλεξανδρής και Γιώργος Κακαβίτσης έσμιξαν το περασμένο Σάββατο στο γήπεδο του Δασοχωρίου και στην αναμέτρηση της Δόξας Βλαχογιαννίου με τον Σμόλικα και είχαν πολλά να θυμηθούνε από το ένδοξο παρελθόν.
Περισσότερα...Έζησαν μεγάλες στιγμές (2)
Έζησαν μεγάλες στιγμές (2)
Ήταν 24 Μαρτίου το 2011 όταν η Ποδοσφαιρική Συνένωση Ελασσόνας (συγχωνεύτηκαν Π.Ο.Ε και Α.O. Oλoσσών) πανηγύριζε την κατάκτηση του Κυπέλλου της ΕΠΣΛ, επικρατώντας με 2-0 του Κεραυνού Παραποτάμου, που μετείχε για πρώτη φορά σε έναν τελικό.
Περισσότερα...Αφανείς ήρωες…
Αφανείς ήρωες…
Ο νεαρός τεχνικός της Δόξας Βλαχογιαννίου, Δημήτρης Αλεξανδρής αισθάνεται ιδιαίτερα τυχερός που έχει στο πλευρό του δύο στενούς συνεργάτες που μοχθούν σε καθημερινή βάση.
Περισσότερα...























>
















