Ad Here
24 Φεβρουάριος 2026

Νικηφόρο πέρασμα της Γαλήνης…

alt

Νικηφόρο πέρασμα της Γαλήνης…

Νικηφόρο πέρασμα από το «Γ. Μητσιμπόνας» πραγματοποίησε ο Απόλλωνας Γαλήνης μιας και επικράτησε με 4-1 του Μαρίνου Αντύπα, σε εξ’ αναβολής αναμέτρηση για την 12η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ΄ΕΠΣΛ.

Σε ένα παιχνίδι όπου οι παίκτες του Γιώργου Τζήκα εμφανίστηκαν ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί και έφτασαν δίκαια στην επικράτηση.

Ο Χρήστος Ζήκος σκόραρε δις (είχε και χαμένο πέναλτι) ενώ βρήκαν δίχτυα και οι Κώστας Τσιάρας και Τσαμαγκός.

ΓΑΛΗΝΗ (Γ. Τζήκας): Νότας, Τσαμαγκός, Μούσιος, Κακαλούλης, Χαναϊδης, Ζήκος Κ., Ιζάι, Ζήκος Χ., Κατσικάρης, Κυριακόπουλος, Πατέρας.

Έπαιξαν και οι: Χότζα, Λιζέκας, Τσιάρας Κ., Ζυγούρης και Παπανικολάου Β.


Μετά και τον αγώνα αυτόν, η βαθμολογία έχει διαμορφωθεί ως εξής:

Η βαθμολογία (12η αγωνιστική):

1. Στόμιο 36-10 34

2. Ιπποκράτης 22-10 28

3. Κιλελέρ 37-17 27

4. Γαλήνη 35-24 19

5. Αμυγδαλή 21-23 14

6. Ομορφοχώρι 18-30 14

7. Προμηθέας 13-16 11

8. Αετόλοφος/Ανάβρα 14-21 9

9. Αμπελάκια 15-26 7

10. Μαρίνος Αντύπας 8-42 4

*Ο Αετόλοφος/Ανάβρα ξεκίνησε το πρωτάθλημα με -6 βαθμούς και η Γαλήνη με -3 βαθμούς

*Ιπποκράτης και Αμπελάκια έχουν ένα ματς λιγότερο

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


Αρθρογραφία

Έζησαν μεγάλες στιγμές (1)

Έζησαν μεγάλες στιγμές (1)

Δημήτρης Αλεξανδρής και Γιώργος Κακαβίτσης έσμιξαν το περασμένο Σάββατο στο γήπεδο του Δασοχωρίου και στην αναμέτρηση της Δόξας Βλαχογιαννίου με τον Σμόλικα και είχαν πολλά να θυμηθούνε από το ένδοξο παρελθόν.

Περισσότερα...

Έζησαν μεγάλες στιγμές (2)

Έζησαν μεγάλες στιγμές (2)

Ήταν 24 Μαρτίου το 2011 όταν η Ποδοσφαιρική Συνένωση Ελασσόνας (συγχωνεύτηκαν Π.Ο.Ε και Α.O. Oλoσσών) πανηγύριζε την κατάκτηση του Κυπέλλου της ΕΠΣΛ, επικρατώντας με 2-0 του Κεραυνού Παραποτάμου, που μετείχε για πρώτη φορά σε έναν τελικό.

Περισσότερα...

Αφανείς ήρωες…

Αφανείς ήρωες…

Ο νεαρός τεχνικός της Δόξας Βλαχογιαννίου, Δημήτρης Αλεξανδρής αισθάνεται ιδιαίτερα τυχερός που έχει στο πλευρό του δύο στενούς συνεργάτες που μοχθούν σε καθημερινή βάση.

Περισσότερα...

alt

<alt

>

alt

>

>

alt

alt

alt

alt